Laurențiu Reghecampf, despre problemele de sănătate cu care se confruntă: "Am avut două zile în care m-am simțit mai rău"

Data actualizării: | Data publicării:
Descriere foto: Captura foto Youtube/ Acasa la Maruta
Descriere foto: Descriere foto: Captura foto Youtube/ Acasa la Maruta

Laurențiu Reghecampf a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă.

În ultima perioadă, Laurențiu Reghecampf a lipsit de la antrenamentele Universității Craiova. Toată lumea s-a îngrijorat pentru antrenor. Se pare că acesta s-a confruntat cu câteva probleme de sănătate. Ulterior, Laurențiu Reghecampf a dezvăluit motivul pentru care a lipsit de la pregătirile meciurilor. Antrenorul a mărturisit că nu este vorba despre ceva grav, ci despre o răceală. Acesta s-a simțit rău câteva zile, dar acum se simte mai bine.

,,Am fost răcit, am avut gripă. Sunt bine, mi-am revenit. Am avut două zile în care m-am simțit puțin mai rău'', a declarat antrenorul.

Laurențiu Reghecampf: Nu trebuie să ne facem probleme

Antrenorul susține că nu este vorba de COVID-19, ci doar de o gripă cu care s-a confruntat câteva zile.

,,Sunt câteva cazuri și în lot, dar nu trebuie să ne facem probleme. E vorba de răceală", a spus Laurentiu Reghecampf, pentru WOWbiz.ro.

Laurențiu Reghecampf, adevărul despre relația cu Corina Caciuc

Laurențiu Reghecampf a mers în podcastul lui Cătălin Măruță unde a vorbit despre divorțul de Anamaria Prodan, dar și despre relația cu Corina Caciuc, cea care îi va dărui un copil peste doar 2 luni și jumătate. Antrenorul Universității Craiova radiază de fericire alături de noua iubită și spune că este mai fericit ca niciodată. Iubita în vârstă de 30 de ani îl va face tătic de băiat pentru a treia oară. Laurențiu Reghecampf a vorbit pentru prima oară despre relația cu Corina Caciuc și a dezvăluit cum s-au cunoscut ei doi.

„Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrece, dar nu am cunoscut-o direct, doar am văzut-o. După am încercat să iau legătura cu ea și să o cunosc cu adevărat. Am cunoscut-o pe Corina în urmă cu 1 an și 8 luni, aproximativ 2 ani.

Nu cred că este important și nu cred că interesează pe nimeni cum ai cunoscut pe cineva. Important este ce simți pentru persoana respectivă și ce se va întâmpla de acum încolo sau care este legătura.

Sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună. Simt că lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă. Mi-aș fi dorit ca și Anamaria să aibă parte de același lucru”, a declarat Laurențiu Reghecampf în podcastul „Acasă la Măruță”.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel