Ana Ularu, după ce a jucat alături de Tom Hanks, Keanu Reeves și Bradley Cooper: „Sunt cu picioarele pe pâmânt, haioși, umili”

Data publicării:

Ana Ularu este una dintre actrițele românce care au reușit să își facă un nume peste hotare. Tânăra artistă a jucat alături de nume grele, precum Tom Hanks, Keanu Reeves sau Bradley Cooper. 

Ana Ularu s-a remarcat în cinematografia internațională prin rolurile din filme precum Inferno sau serialul Tribes of Europa, în care a jucat alături de actori uriași. Frumoasa actrița a vorbit despre experiența de a împărțo platoul de filmare cu nume grele de la Hollywood. 

Ana Ularu dă lovitura. Rol important în Tribes of Europa

"Sunt onorată că am avut șansa să-i cunosc și să lucrez cu ei, dar s-a întâmplat și o normalizare foarte frumoasă atunci când am lucrat cu ei, pentru că până la urmă îți devine partener de scenă omul respectiv. În afară de mitul care îl reprezintă el, e omul cu care faci o glumă, repeți o scenă, discuți despre aberații. Se normalizează lucrurile și dispare un pic din mister. Am avut marele noroc ca toți acești oameni pe care i-am descoperit să fie absolut minunați și în civil, și extrem de realiști, cu picioarele pe pâmânt, haioși, umili. Am avut marea șansă să nu îmi piară niciun idol", a spus Ana Ularu la ProFM. 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel