Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Data publicării:
Captură video: Pro TV
Descriere foto: Captură video: Pro TV

Cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli a stârnit gelozia Anei Porgras. În cadrul ediției de miercuri, 17 aprilie, ea s-a confesat Ștefaniei Stănilă, căreia i-a mărturisit că a fost deranjată că Zanni a ales să stea la masă cu Alexandra Duli, în loc să o invite pe ea.

În ediția de ieri, 16 aprilie, Zanni și Alexandra Duli au avut parte de o cină romantică la Survivor All Stars, iar asta a stârnit gelozia Anei Porgras. „Se pare că nu îi este atât de greu să aleagă între mine și Duli, pentru că s-a dus la masă cu Duli, deci nu îi este greu absolut deloc”, spunea Ana Porgras.

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli

După momentul de seara trecută, Ana Porgras s-a confesat Ștefaniei Stănilă, care i-a mărturisit că a fost deranjată de faptul că Zanni nu a invitat-o pe ea la masă, ci pe Alexandra Duli.

„M-am simțit foarte ciudat aseară. Nu înțelegeam de ce Zanni a ales-o pe Duli să stea cu ea la masă. Pe lângă faptul că a ales-o pe Duli, ei erau și foarte conectați. Am văzut doar eu treaba asta, sau s-a văzut? Cred că așteptările mele erau să stăm la aceeași masă, de asta «supărarea mea» a fost evidentă aseară”, a spus Ana Porgras.

„Nici eu nu știu de ce s-au dus amândoi la masă, dar în același timp cred că poate vrea să o cunoască. Cred că Zanni e mai rebel cu toată lumea. Poate te gândești tu prea mult. Nu?”, a precizat Ștefania Stănilă.

„Poate da”, a replicat Ana Porgras.

„Eu empatizez, o înțeleg și pe Ana, îl înțeleg și pe Zanni, am înțeles povestea lor și ce a fost. Este o poveste din trecut. Este normal să mai existe discuții și acum din moment ce ei au fost așa de uniți în sezonul lor”, a declarat Ștefania Stănilă.

Te-ar putea interesa și: Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: Pro TV

„Dacă el simte ceva pentru Duli, atunci să ia atitudine, să fie asumat”

Cu toate acestea, Ana Porgras a mărturisit că vrea ca Zanni să fie mai hotărât și să spună, fără menajamente, dacă o alege pe Alexandra Duli în locul ei.

„Cred că dau eu prea multă importanță situației. Ar trebui să-mi văd de treaba mea”, a spus Ana Porgras.

„Și eu zic că te implici un pic prea mult”, a precizat Ștefania Stănilă.

„O să am o discuție cu Zanni. De multe ori, când au fost interacțiunile dintre Duli și Zanni, eu m-am simțit în plus acolo. Nu e gelozie neapărat. Simt că nu e locul meu acolo. Dacă el simte ceva pentru Duli, atunci să ia atitudine, să fie asumat, să spune treaba asta și să ne mutăm, să stea mai aproape de ea, sau să facem ceva, că degeaba stăm amândoi dacă el vrea să-și petreacă timpul cu ea. Aș vrea să fie lămurite treburile astea”, a mărturisit Ana Porgras.

Te-ar putea interesa și: Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel