Ana Porgras a fost eliminată de la “Survivor România”: Mi-am demonstrat că sunt o luptătoare

Data publicării:
Suvivor România, foto Kanal D
Descriere foto: Suvivor România, foto Kanal D

Ana Porgras a părăsit competiția Survivor România.

Consiliul de eliminare de aseară i-a avut în prim plan pe nominalizații săptămânii spre a părăși competiția “Survivor România”: Sebastian, Ana Porgras, de la Faimoși, și Mellina și Marius, de la Războinici. 

Albert a fost, din nou, preferatul publicului, acesta indicându-l spre eliminare pe Marius, iar din echipa Faimosilor, Jador s-a clasat pe primul loc în preferințele celor de acasă; faimosul a indicat-o pe Ana Porgras spre eliminare, cea care a întrunit și cele mai puține voturi din partea publicului, astfel fiind eliminată din competiție. 

“Nu mă așteptăm! Cumva am presimțit treaba asta, în a doua parte a zilei de astăzi am avut așa, o stare mai puțin bună. Sunt fericită, pe de-o parte, că mă duc acasă, mă duc la bine, dar pe de altă parte, sunt tristă, că mi-aș fi dorit să merg mai departe, să continui această experiență. Dar se pare că acesta a fost drumul meu la . Am învățat multe lucruri aici, știam să am răbdare, dar aici mi-a fost dusă la o limită extremă, am învățat să ascult, să accept alte caractere, am aflat cât de puterică sunt. Am văzut că am îndurat lucruri pe care nici nu îmi imaginăm că le pot îndura și mi-am demonstrat că sunt o luptătoare”, a spus Ana Porgras, în aplauzele tuturor. 

Zannidache a fost dărâmat de această eliminare, Faimosul nu a reușit să își stăpânească emoțiile și a izbucnit în hohote de plâns, după plecarea Anei Porgras. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel