Ana Morodan te învată cum să dai zăpada ca o adevărată divă

Data publicării:
Ana Morodan, foto Instagram
Descriere foto: Ana Morodan, foto Instagram

Diva fashionului din România, Ana Morodan, și-a surprins fanii cu un mod inedit de a da zăpada din curte. 

Ana Morodan este cunoscută pentru extravaganțele ei și pentru atitudinea roială pe care o afișează aproape în orice împrejurare. 

De data aceasta, fosta jurată de la Masked Singer a reușit să uimească pe toată lumea. Vedeta a făcut un scurt tutorial, exprimat printr-o singură fotografie, prin care le arată internăuților cum ar trebui să dea zăpada și să arate famulos în același timp. 


 „N-am înțeles niciodată cum puteți curăța zăpada fără 3 pescăruși, mânuși de seară, toc și fustă lungă...”, și-a mustrat vedeta urmăritorii. 

O adevărată fashionistă, domnișoara Morodan s-a îmbrăcat într-o fusta plisată, albă, un pulover prețios, mănuși din catifea, a pus mâna pe lopată și a ieșit la zăpadă. Rezultatul este demn de cataloagele de modă. Însă este de apreciat faptul că vedeta este și un bun gospodar, care nu așteaptă prințul pe cal alb să îi netezească potecă prin zăpadă.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Morodan (@anamorodan)Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel