Ana Morodan, mesaj emoționant pentru fani. Contesa Digitală s-a dus în Bali „ca să plângă la sală”

Data publicării:

Ana Morodan a dezvăluit pentru fanii ei de ce nu ar trebui să se considere slabi.

Ana Morodan, aflată în Bali, le-a transmis fanilor săi un mesaj foarte emoționant. Contesa Digitală se simte urâtă, dar și grasă, iar în astfel de momente îi vin cele mai negre gânduri cu privire la propria persoană. 

Mai mult, vedeta a oferit publicului ei mai multe sfaturi, ele fiind în număr de opt, iar în cele din urmă admite că toată faima „nu a făcut-o mai fericită, ci dimpotrivă, a otrăvit-o”.

Mesajul integral al Anei Morodan a fost:

„Am venit în Bali să plâng la sală.

Mă simt grasă și urâtă și vreau să știți asta.

Trăiesc o viață privilegiată pentru care sunt foarte recunoscătoare, dar tot am multe momente în care eu, Ana Morodan, fata cea mai cunoscută pentru încrederea ei în sine, mă simt urâtă sau în ultimul timp grasă și pot să tot număr astăzi cel puțin încă patru lucruri pe care le detest la mine.

Dar nu mă simt slabă. Nu sunt slabă. Pentru că:

1. Am trecut prin prea multe cu mine însămi ca să renunț la mine!

2. Nu stăpânesc încă iubirea de sine, dar înțeleg ce înseamnă un sentiment de respect de sine.

3. Trăind într-o lume în care simțim că suntem puternici doar pentru că mergem la evenimente, apărem în reviste, trăim viața glam a devenit de câțiva ani atât de mică pentru mine, trăgând sensul sau validarea din această lume se simte atât de meschin pentru mine, dar nu judec nici o generație nouă care aspiră la această lume. Am fost și eu ca tine cândva. 

4. Sunt aici pentru a mă vindeca, pentru a învăța să mă iubesc, pentru a învăța să îmbrățișez această experiență umană cu totul și dacă acest lucru inspiră o altă persoană, atunci e minunat!

5. Încă nu am ajuns la acel lucru de pe lista mea de dorințe pe care scrie: Acea bătrână adorabilă, dar nebună.

Vezi și: Ana Morodan, primele declarații după ce a fost condamnată la un an de închisoare cu suspendare: „Am greșit, e normal să existe consecințe”

6. Timpul ia toate lucrurile, chiar și spiritul. Mulțumesc, Stephen King. Deci, după această logică, va trece și acest moment în care plâng și mă simt ca naiba, nu?

7. NU VINE NIMENI. Nu mai așteptați un salvator, e timpul să vă salvați singuri. Ascultați-mă și ascultați-mă cu mare atenție: Am prieteni extraordinari, un sistem de sprijin incredibil, dragostea a milioane de oameni, am o minte strălucită (salvatorul și dușmanul meu) și am încercat și am căutat în multe feluri un salvator: Nimeni, absolut nimeni nu te poate salva. TREBUIE să te ridici și să înțelegi acest lucru cât mai curând posibil.

8. Pentru că am realizat totul în ceea ce privește celebritatea și faima asta nu m-a făcut fericită. M-a otrăvit.

Mă simt grasă și urâtă astăzi, dar nu mă simt slabă. Nu am fost niciodată slabă. Acesta este ingredientul secret pe care îl iubești sau îl urăști la mine. Îmi însușesc cine sunt, așa cum am făcut-o de atâtea ori înainte. Stau în picioare și nu mi-e frică. Voi învinge! ȘI LA FEL ȘI TU!”, este mesajul transmis de Ana Morodan.

Vezi și: Ana Morodan, condamnată la 1 an şi 3 luni închisoare cu suspendare, după ce a produs un accident auto

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Morodan (@anamorodan)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel