Ana Morodan, fotografiată în ipostaze fierbinți. "Contesa Digitală" a renunțat complet la inhibiții/ FOTO

Data actualizării: | Data publicării:
Ana Morodan, sursa instagram
Descriere foto: Ana Morodan, sursa instagram

Ana Morodan a renunțat la orice inhibiție și s-a fotografiat extrem de provocator, spre deliciul fanilor care au putut să o admire în toată splendoarea ei.

Ana Morodan este una dintre cele mai excentrice apariții din showbiz-ul românesc. Contesa digitală a atras simpatia suntelor de fanilor după ce a participat la „Asia Express“. Aceasta a reușit să devină foarte apreciată și pe rețelele de socializare, acolo unde este o adevărată regină.

Ana Morodan, apariție provocatoare!

Recent, Ana Morodan s-a fotografiat în intimitatea băii personale,lăsându-și admiratorii cu gurile căscate. Îmbrăcată într-un body format doar din curele, care-i evidenția perfect corpul, frumoasa blondină a reușit să stârnească invidia femeilor, dar și imaginația bărbaților.

 

Fanii au fost în extaz la vederea unei asemenea fotografii și i-au lăsat vedetei sute de aprecieri și comentarii: 

"Ești superbăăă/ Divă / Regină/ Esti bestiala, femeie, mor de dragul tau / Ești o femeie puternică, apreciez fotografiile astea. Felicitări pentru ceea ce ești !  / Ai un corp perfect. Ca o sculptura / Minunăție de femeie/ Ăsta da caracter! Jos pălăria! / Arăti extraordinar. Imi place că traiesti din plin pentru ca frumusetea e trecătoare si timpul, in cele din urma, nu ne iartă. Te iubesc asa cum esti! ", au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Morodan (@anamorodan)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel