Ana Morodan, de la procuror la televizor. Cum va arăta emisiunea Contesei: „Sunt foarte fericită cu acest proiect”

Data actualizării: | Data publicării:

Ana Morodan nu a încetat niciodată activitatea din televiziune. Ce planuri are Contesa Digitală în continuare.

După o pauză de câteva luni, Contesa Digitală cucerește din nou inimile, aducându atât cele mai spumoase momente din viața ei, cât și situații mai puțin plăcute prin care a trecut.

Antena Stars primește cu brațele deschise întoarcerea Annei Morodan, iar telespectatorii vor fi martorii unui show marca Contesa Digitală. Ea promite să ofere o incursiune autentică în universul său.

Într-o premieră surprinzătoare, Ana Morodan va dezvălui publicului tot ce s-a întâmplat într-o zi controversată, anume data de 29 martie 2023. În acea zi, vedeta a fost implicată într-un incident nefericit, rămânând fără permis de conducere după ce autoritățile au constatat că a condus sub influența băuturilor alcoolice.

În fața fanilor și a presei, carismatica blondină a oferit clarificări cu privire la această situație, precizând că nu a consumat substanțe interzise, cum s-a vehiculat în presă. În plus, toate aceste explicații vor fi susținute și demonstrate în primele episoade ale emisiunii sale.

Ana Morodan este la fel de entuziasmată ca la începutul acestui proiect televizat și împărtășește cu bucurie că în continuarea sezonului va avea ocazia să ofere un show de neuitat. Personajul tânăr a devenit rapid un reper în lumea mondenă, datorită aparițiilor sale în diverse producții TV și prezenței remarcabile pe rețelele de socializare.

Este fericită că va începe emisiunea

Astfel, Ana Morodan revine în forță pe micile ecrane, încercând să aducă o doză de strălucire, umor și autenticitate în viețile telespectatorilor. Emisiunea sa dorește să fie o incursiune în culisele celebrității și o provocare de a înțelege viața unei personalități publice prin prisma momentelor memorabile și a dificultăților întâlnite pe parcurs.

„Sunt foarte fericită cu acest proiect. Emisiunea durează două ore, e sâmbătă și duminică pe perioada verii. Va fi un mers normal al vieții mele, așa cum v-am obișnuit. Trebuie să precizez că nu e vorba despre un sezon nou, ci este continuarea sezonului trei”, a declarat Ana Morodan, pentru FANATIK.

Ana Morodan aduce lămuriri despre prietenia sa cu Capet, subliniind că legătura lor este autentică și se reflectă în atât în mediul televizat, cât și în viața de zi cu zi. Fashionista remarcă faptul că ceea ce publicul vede pe micile ecrane se regăsește și în relația lor în afara show-ului. Vedeta și hair-stylist-ul se înțeleg la fel de bine în viața reală, iar fiecare întâlnire dintre ei este un prilej de bucurie și de râs necontrolat.

„Cu Capet mă știu de vreo șase ani. Suntem buni prieteni, râdem foarte mult împreună și avem aceleași nostalgii despre copilăria petrecută la bunici. Va fi și el prezent în show. Capet va fi și în episoadele pe care le veți vedea cu toții vara asta”, ne-a mai spus Ana Morodan, potrivit sursei precizate.

Clarifică situația

Ana Morodan face clarificări despre absența sa de la Antena Stars, subliniind că nu a fost plecată definitiv, ci emisiunea a fost întreruptă în mod firesc. Aceasta explică că în perioada în care a avut loc ancheta și evenimentele asociate, a fost de comun acord că nu putea apărea pe post într-o manieră distractivă.

Contractul Anei Morodan cu Antena Stars este încă valabil și au avut oportunitatea de a iniția o nouă emisiune, care a fost extrem de solicitantă și obositoare pentru ea. Aceasta recunoaște că a fi în fața camerelor timp îndelungat nu este o sarcină ușoară, cel puțin pentru ea.

Deși au fost momente dificile, Ana Morodan precizează că au încheiat un nou contract și continuă filmările pentru emisiune. Ana adaugă că a avut chiar filmări recente pentru emisiune, subliniind că proiectul este în desfășurare și în continuare.

„Eu n-am fost niciodată plecată de la Antena Stars. Emisiunea a fost întreruptă, ceea ce a fost firesc. Am stabilit toți de comun acord ca în perioada în care eu am fost la procuror și toate lucrurile care s-au întâmplat, nu puteam să apar pe post râzând și distrându-mă.

Contractul meu cu Antena Stars este în picioare. Nu s-a dizolvat și noi, uite, în tot răul e și un bine. Am început emisiunea asta care m-a terminat, efectiv. Și-a pus amprenta și oboseala. Căci să fii în fața camerei atâtea ore nu e atât de ușor, cel puțin pentru mine.

Am prins un avans și noi filmăm în continuare pentru emisiune. Emisiunea o să între pe post în iulie. Vom continua până anul viitor. Eu îți spun ce am vorbit cu producătorii. Pot să spun inclusiv că ieri am filmat”, a declarat, pe 19 mai 2023, Ana Morodan, pentru FANATIK.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel