Ana Morodan, dieta MINUNE aprobată de Uniunea Europeană, care o ajută să se mențină în formă: „Conține tot ce vreau”

Data publicării:

Ana Morodan a dezvăluit dieta aprobată de Uniunea Europeană,  care o ajută să se mențină în formă.

Ana Morodan este una dintre cele mai excentrice apariții din showbiz-ul românesc. Contesa digitală a atras simpatia sutelor de fanilor după ce a participat la „Asia Express“. Aceasta a reușit să devină foarte apreciată și pe rețelele de socializare, acolo unde este o adevărată regină.

Ana Morodan, dieta aprobată de Uniunea Europeană, care o ajută să se mențină în formă

Ana Morodan are mare grijă de felul în care arată. Recent, frumoasa blondină a apelat la o intervenție non invazivă, mai exact, lipoaspirația abdominală. Mai mult decât atât, vedeta ține și o dietă „minune” aprobată de Uniunea Europeană. În cadrul unui interviu, Ana Morodan a dezvăluit ce presupune dieta pe care o urmează. Contesa Digitală a precizat că această dietă daneză este sub formă de prafuri și cu siguranță va deveni dieta viitorului. 

„Urmez o dietă daneză, patentată de 40 de ani, singura dietă aprobată de Uniunea Europeană ca fiind dieta viitorului. De ce? Pentru că tu mănânci, practic, toți nutrienții de care are nevoie corpul tău, dar cu un conținut caloric foarte scăzut.

Eu mănânc acum cât îmi doresc și în această dietă am tot ce vreau, mă simt foarte bine. E sub formă de prafuri…”, a povestit Ana Morodan, potrivit spynews.ro.

Ana Morodan, despre micșorarea sânilor

Ana Morodan s-a plâns în repetate rânduri de bustul generos cu care a fost înzestrată și de problemele de sănătate pe care le are din cauza acestora și, mai exact, dureri foarte mari de spate. În acest sens, contesa digitală și-a exprimat de mai multe ori public dorința de a face o operație de micșorare a bustului. Blondina și-a luat inima în dinți și s-a lăsat pe mâna medicilor. 

,,Nu mă dor, nu am nimic. (…) Port niște bustiere care mă strâng ca să fixeze sânii, non-stop. Nu am voie să le dau jos. Am luat niște medicamente pe care trebuie să le iau, antibiotice, aniinflamatorii și vitamine”, spunea Ana Morodan, la acea vreme, potrivit informațiilor apărute în presă.

Ce spunea Ana Morodan despre operațiile estetice

Ana Morodan a fost întrebată recent și despre părerea pe care o are despre operațiile estetice. Chiar dacă, momentan, aceasta spune că nu a apelat la aceste intervenții, în afară de cea pe care o va realiza curând, contesa nu exclude posibilitatea ca la un moment dat să se întâmple și acest lucru. Totuși, aceasta mărturisește că se iubește așa cum este, lucru pe care ar trebui să îl facă toată lumea.

„Mi-e frică să bag un corp străin în mine, dar la un moment dat. Însă deocamdată mă simt foarte bine cu mine și cu corpul meu. Faptul că zic eu așa că am ț***e lăsate pe Instagram, o zic așa de doru lelii. Și o zic gen: “Da, fraierilor, știu că am ț***e lăsate” Să ne calmăm! Ce să vedeți, Planeta încă se învârte!Faptul că fac mișto de mine și că vorbesc cu lejeritate și îngăduință și simpatie. A fost un drum și încă este un drum de acceptare de sine, de iubire de sine, de cunoaștere, de autocunoaștere. Da, practic, văd că este un drum pe care, în special, femeile îl caută și nu ajung acolo”,declara Ana Morodan pentru Cancan.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel