Ana de Armas o va înlocui pe Scarlett Johansson în filmul 'Ghosted'

Data publicării:
Ana de Armas, foto Instagram
Descriere foto: Ana de Armas, foto Instagram

Ana de Armas o va înlocui pe de Scarlett Johansson în "Ghosted", după ce actriţa americană a abandonat filmările la acest thriller de acţiune, pe care Apple preconizează să-l lanseze pe platforma sa de televiziune

Astfel, actriţa de origine hispanică îl va avea partener pe Chris Evans, cu care a mai jucat în "Knives Out" şi alături de care a colaborat deja în "The Gray Man", un film de suspans pe care îl pregătesc fraţii Russo, care au realizat filmul cu supereroi "Avengers: Endgame".

Potrivit informaţiei publicate vineri de revista Deadline, plecarea lui Johansson s-a făcut în termeni amicali şi s-a datorat faptului că actriţa este implicată în alte proiecte ce coincideau cu filmările la noua peliculă.

Nu se cunosc multe lucruri despre "Ghosted", una dintre marile mize cinematografice ale platformei Apple TV+, deşi compania tehnologică a descris noul proiect drept un film romantic şi de acţiune, notează Agerpres. 

Apple are în agendă mai multe proiecte de anvergură, precum "Killers of the Flower Moon", în regia lui Martin Scorsese, şi "Kitbag", regizat de Ridley Scott şi cu Joaquín Phoenix în rolul principal.

La rândul său, Ana de Armas a fost văzută recent în cel mai recent film din saga James Bond, "No Time To Die" şi aşteaptă lansarea pe Netflix a unui film biografic, "biopic", în care o interpretează pe Marilyn Monroe, alături de filmul deja menţionat, "The Gray Man".

Filmul ''Black Widow'', încasări de 125 de milioane de dolari pentru compania Disney

 

Grupul Walt Disney a anunţat într-un document depus la un tribunal american că a obţinut încasări de 125 de milioane de dolari din difuzările online ale filmului său "Black Widow", o producţie cu supereroi Marvel, la trei săptămâni după ce a fost dat în judecată de protagonista peliculei, actriţa Scarlett Johansson. 

Actriţa americană a dat în judecată grupul Disney, pe care l-a acuzat că a încălcat clauzele contractului ei atunci când a decis să difuzeze filmul "Black Widow" pe platforma sa de streaming în acelaşi timp cu proiecţiile acestei pelicule în cinematografe.

În documentele depuse vineri în instanţă, grupul Disney a atacat cererea prin care Scarlett Johansson solicitat demararea unui proces civil într-un tribunal din Los Angeles, cerând ca speţa să fie judecată de o comisie de arbitraj din New York.

În procesul intentat de Scarlet Johansson la Tribunalul Superior din Los Angeles, vedeta hollywoodiană a argumentat că această strategie duală de lansare a filmului "Black Widow" a determinat o scădere a veniturilor care i se cuveneau.

Reprezentanţii grupului Disney afirmă însă că acest proces este "lipsit de fundament" şi au adăugat că lansarea în streaming a filmului menţionat "a crescut considerabil capacitatea actriţei Scarlett Johansson de a câştiga venituri suplimentare pe lângă cele 20 milioane de dolari pe care le-a primit până în prezent".

Rezultatul procesului ar putea avea ramificaţii ample în industria de divertisment, în contextul în care companiile din acest sector încearcă să îşi dezvolte servicii de streaming proprii, care difuzează conţinuturi premium pentru a atrage cât mai mulţi abonaţi, notează Agerpres. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel