Ana Barnoschi, despre drama care a marcat-o profund. Vedeta a fost dărâmată de durere: “Tatăl meu a decedat, iar la nici o lună a trebuit să filmez revelionul și să radiez”

Data publicării:
Sursa foto: Ana Barnoschi, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Ana Barnoschi, instagram

Ana Barnoschi și-a deschis sufletul și a vorbit despre cel mai greu moment din viața sa.

Ana Barnoschi este una dintre cele mai carismatice asistente TV din showbiz-ul românesc. Invitată în cadrul podcastului "Roxana te dezbracă de secrete", moderat de Roxana Nemeș și difuzat pe canalul de YouTube WOWnews, vedeta a vorbit despre ce o face cu adevărat fericită, în viața ei.

"Jobul mă face fericită, pentru că îmi place ceea ce fac și o fac cu toată dragostea și cu toată pasiune și cred că treaba asta se vede. Relația pe care o am mă face fericită și felul în care se desfășoară lucrurile în momentul de față." a declarat Ana Barnoschi.

Ana Barnoschi, drama care a marcat-o profund

Ana Barnoschi a trecut prin momente cumplite în urmă cu un an jumătate. Mai exact, tatăl asistentei TV a decedat, chiar în perioada sărbătorilor de iarnă. Cu toate astea, vedeta a trebuit să fie prezentă la filmări și să ascundă toată durerea din sufletul ei. 

"Tatăl meu a decedat acum un an și jumătate și cred că la nici o lună a trebuit să mă întorc la muncă și să filmez revelionul pentru "Roata Norocului" și trebuia să radiez. Era revelionul, eram gazdele emisiunii, nu aveam cum să fiu altfel. Ăla cred că a fost cel mai greu moment. Mi-am făcut treaba, chiar au fost invitați, care ulterior au auzit ceva și după ce am terminat emisiunea mi-au spus <> M-am simțit foarte bine că am putut să fac treaba asta. E greu, nu sunt cuvinte să descrie treaba asta. Trebuie să te ambiționezi tu și să lucrezi cu psihicul tău.", a povestit Ana Barnoschi, în podcastul moderat e Roxana Nemeș.

Vedeta a povestit că mama ei a avut un șoc când tatăl ei a decedat. Cea care i-a dat viață a fost devastată de durere și a trecut cu greu peste această tragedie, care s-a năspustit asupra familiei. 

"Mama e mai bine. Am fost lângă ea tot timpul și până să se întâmple asta, dar și după. Am încercat tot timpul să o scot din stări, să fiu lângă ea, să ieșim. A ajutat-o. Ce o mai ajută sunt cățeii și mamaia.", a precizat Ana Barnoschi, în podcastul "Roxana te dezbracă de secrete".

Citește și: Ana Barnoschi, devastată de durere după decesul tatălui: "În pragul ușii de acasă eu mai găsesc doar amintire"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel