Ana Barnoschi, devastată de durere după decesul tatălui: "În pragul ușii de acasă eu mai găsesc doar amintire"

Data publicării:
Ana Barnoschi, instagram
Descriere foto: Ana Barnoschi, instagram

Ana Barnoschi trece prin cele mai grele momente, chiar în prag de sărbători. Asistenta Tv i-a dedicat o poezie emoționantă tatălui său care a decedat.

Ana Barnoschi și-a pierdut tatăl în urmă cu două luni. Asistenta TV este îngenunchiată de durere, iar pierderea uneia dintre cele mai dragi persoane din viața ei marcat-o profund chiar în prag de sărbători. Recent, Ana Barnoschi a postat și o poezie emoționantă pentru tatăl său, alături de o fotografie în care se afla alături de mama și tatăl ei.

"Primul Crăciun fără tine, TATĂ. / 55 de zile de când nu mai ești lângă noi./ De ce în prag de sărbători cu brațe mari și fericire/ în pragul ușii de acasă eu mai găsesc doar amintire? / Și nu mai vin copiii-acasă, e patul gol și rece / Doar uneori c-o lumânare pe la mormânt vor trece/ Căci azi e ziua de pe urmă când eu am încetat / Să fiu copil in lumea mea, iar sufletul a-ngenuncheat!", a scris Ana Barnoschi sfâșiată de durere.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Maria Barnoschi (@ambarnoschi)

Recent, Ana Barnoschi a mai trecut printr-un moment dificil, după ce a rupt relația cu bărbatul care urma să-i devină soț, după șase ani de relație. Cel care a făcut anunțul a fost chiar iubitul vedetei.

”Au fost aproape 6 ani … Ani în care am învățat ce este fericirea, iubirea, bucuria de a iubi o persoană cu toată ființa mea. Din păcate, drumurile noastre se despart azi. Îți mulțumesc pentru tot și pentru toate lucrurile bune pe care le-am învățat de la tine! Îți mulțumesc pentru tot! Ai grijă de tine, gălușcă”, a scris fostul iubit al Anei Barnoschi pe rețelele de socializare.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel