„Mama ta nu a murit”. Connect-R, mesaj emoționant pentru Ana Baniciu, după ce artista și-a pierdut mama

Data publicării:
Ana Baniciu, Connect-R, foto Instagram
Descriere foto: Ana Baniciu, Connect-R, foto Instagram

Connect-R i-a transmis Anei Baniciu un mesaj de alinare, după ce mama acesteia s-a stins din viață. 

Ana Baniciu și-a pierdut mama, în urmă cu câteva zile. Artista a postat, pe rețelele de socializare, un mesaj în care își anunță fanii de pierderea suferită. Mama acesteia a fost grav bolnavă, iar în ultimele două luni, artista i-a stat alături zi și noapte, pentru a o ajuta și pentru a-i alina suferința. 

Mai multe vedete i-au transmis Anei mesaje de condoleanțe și încurajări să fie puternică, după pierderea suferită. Connect-R i-a transmis și el un mesaj deosebit de emoționant, în care îi spune că mama ei nu a murit, de fapt, ci doar a plecat din trup. 


„Mama ta nu a murit, pentru că nu s-a născut niciodată, ci doar a plecat din trup! Dumnezeu să-i facă drumul Lin, până când vă veți revedea”, a comentat Connect-R la postarea Anei Baniciu.

Ana Baniciu, mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare

”Adina, mama care și-a dedicat întreagă viață copilei ei, care a sprjinit-o și a trăit pentru un singur om… pentru mine! Am stat în ultimele 2 luni alături de ea, am respirat în același ritm și ne-am spus tot ce era frumos și poate am mai uitat să spunem. Am fost alături de ea până la ultima suflare și am condus-o spre un loc luminat. Mama mea nu pleacă niciodată de lângă mine, ea este cu mine la fiecare pas și mă ghidează! Mama mea sfânta și bună pe care o iubesc infinit mi-a dat ultima și cea mai importantă lecție, lecția vieții și înțelepciunea atunci când vine vorba de moarte!”, a scris Ana Baniciu pe rețelele de socializare. 

Ana Baniciu: Am să îți mulțumesc în fiecare zi din viața mea pentru că ai fost, ești și vei fi lângă Ana ta

Artista spune că vrea să-și facă mama mândră și că va face tpt posibilul să își realizeze planurile.  În final, vedeta i-a transmis încă o dată mamei sale cât de mult o iubește. 


„De mulțumit, am să îți mulțumesc în fiecare zi din viață mea pentru că ai fost, ești și vei fi lângă Ana ta care are planuri mari și care nu o să stea o secundă, o să te facă mândră în continuare, așa cum a făcut-o și până acum! Te iubesc cu toată ființă mea, în fiecare secundă!”, a scris Ana Baniciu pe rețelele de socializare. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Baniciu (@ana_baniciu)Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel