Ana Baniciu, cea mai frumoasă amintire cu tatăl ei, marele artist Mircea Baniciu: „Decât să-l fac să plângă, mai bine nu-i mai cânt”

Data publicării:
Ana Baniciu și Mircea Baniciu, foto Facebook
Descriere foto: Ana Baniciu și Mircea Baniciu, foto Facebook

Ana Baniciu i-a călcat pe urme tatălui său, marele artist Mircea Baniciu. Frumoasa artistă își amintelte cu drag de primii ani de viață, când pășea timid în studiourile de înregistrare, dar și de duetul pe care l-a avut cu părintele său.

Ana Baniciu e destul de discretă atunci când vine vorba de vuața personală. Artista i-a călcat pe urme tatălui său și a reușit să își facă un nume pe piața muzicală din România. Ea își amintește cu drag de primi pași pe care i-a făcut pe scenă, acolo unde i-a fost alături chiar tatăl său. 

 

„Am o amintire foarte frumoasă legată de tatăl meu, prima oară când am urcat pe scenă și eram conștientă. Pentru că eu cânt de când… nu știu. Are taică-meu înregistrări cu mine în studio de la trei ani, dar prima dată când am urcat, a fost un șoc, dar un șoc frumos. A fost la Sala Palatului, acum foarte mulți ani, și el m-a invitat să cânt alături de el două melodii, nu vrei să știi ce emoții (aveam)…

Am cântat două melodii, cele pe care le cântam alături de el și încă le mai cântăm când avem ocazia, sunt două melodii ale lui, Dacă-ai ghici se numește una, și Ce frumoși suntem la început de drum (La început de drum, n. red), pentru că se lega de faptul că eu eram la început de drum și el de fiecare dată când mă aude cântând se emoționează. E destul de dificil, decât să-l fac să plângă, mai bine nu-i mai cânt”, a declarat Ana Baniciu pentru revista Elle. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel