Ana Baniciu a dat din casă. Vedeta a mărturisit cum îl cheamă pe primul ei copil

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Ana Baniciu/Instagram
Descriere foto: Sursă foto: Ana Baniciu/Instagram

Nu mai e un secret! Iată ce nume special a ales Ana Baniciu pentru primul ei copil!

Ana Baniciu și soțul ei, Edy Kovacs, au devenit părinți pe 4 iunie, când s-a născut fiul lor.

Ce nume a ales Ana Baniciu pentru fiul ei

Recent, artista și-a surprins fanii pe rețelele de socializare cu noi imagini ale bebelușului, dezvăluind în același timp numele ales pentru el.  Ana Baniciu a reușit să captiveze atenția publicului, împărtășind aceste clipe de bucurie și emoție din viața de proaspătă mămică.

Artista a postat pe rețelele de socializare o fotografie emoționantă alături de soțul și fiul ei, în livingul noii lor case. Dacă până acum a arătat doar corpul și mânuțele bebelușului, de data aceasta, fiica lui Mircea Baniciu a decis să publice o imagine în care chipul fiului ei se vede parțial.În mesajul distribuit alături de imagine, artista a dezvăluit și numele ales pentru primul ei copil.

„Noi doi și Aris.”, a scris ea pe Instagram, precizând astfel că pe primul ei născut a ales să-l numească Aris.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Baniciu (@ana_baniciu)

Te-ar putea interesa și: Ana Baniciu a născut! Artista a publicat prima fotografie cu bebelușul: „Suntem topiți de iubire!”

De ce nu a putut Ana Baniciu să nască natural, așa cum și-a dorit

Chiar dacă timp de nouă luni, Ana Baniciu s-a pregătit pentru nașterea naturală și a fost convinsă că așa îl va aduce pe lume pe primul său copil, lucrurile s-au schimbat puțin, după cum a povestit vedeta cu fanii săi de pe Instagram. 

„Discuția cu medicul care mi-a monitorizat sarcina a fost în felul următor. Îmi doresc extrem de mult, încă de la început mi-am dorit să nasc natural și să găsesc un medic care să mă susțină în acest demers, însă l-am rugat ca în momentul în care există orice fel de mic risc, acesta să mă anunțe, nu vreau să risc în niciun fel nimic și atunci facem cezariană fără probleme.

La spital a început monitorizarea și ne-am dat seama că avem o problemă. Eu m-am pregătit în toată perioada pentru o naștere naturală, am avut o sarcină extraordinar de ușoară. Mi-am dorit să nasc natural, dar nu am vrut să risc în niciun fel și am făcut cezariană fără nicio problemă.”, le-a mărturisit Ana Baniciu urmăritorilor săi de pe Instagram.

Te-ar putea interesa și: Ana Baniciu a deslușit misterul. De ce a decis vedeta să nască prin cezariană

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Oriana Popescu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel