Amna, probleme după infecția cu SARS-COV-2: "Nu-mi ajunge aerul, am făcut atacuri de panică"

Data publicării:
Amna, sursa foto Instagram
Descriere foto: Amna, sursa foto Instagram

Infecția cu SARS-COV-2 nu-i dă pace Amnei. Artista se confruntă cu mai multe probleme de sănătate.

Amna trece printr-o perioadă dificilă, după ce s-a infectat cu virusul SARS-COV-2. Artista a fost internată în spital, acolo unde medicii i-au oferit ajutorul de care avea nevoie în lupta cu virusul ucigaș. Din fericire, Amna și-a revenit, motiv pentru care a fost externată și s-a întors acasă, acolo unde stă în continuare în izolare.

În continuare, Amna se luptă cu virusul nemilos. Artista s-a simțit rău, a avut toate simptomele specifice, dar și  atacuri de panică.

” Aveam niște filmări și eram foarte moleșită, nu puteam sa stau în picioare. Mi-am luat temperatura, aveam 38, am făcut teste rapide, vreo 4-5, acasă. Toate erau pozitive. Am fost la spital și testul a ieșit pozitiv și acolo.

Am avut un atac de panică inițial. Am avut toate stările: frison, durere de cap, dureri musculare, febră 4-5 zile, nu mai am gust miros de cinci zile. Este vorba de un virus agresiv.

În fiecare zi aveam altă stare. Am început cu dureri de cap și ochi. Apoi frison, febră, tuse. Senzația că nu-mi ajunge aerul, deși saturația era în regulă. Psihic, faci atacuri de panică. Apoi transpirații noaptea. Mănânc ca să mănânc.Azi mi-a scăzut oxigenul un pic. Am fost la spital, am făcut analize la plămâni. Dacă mă simt rău vine salvarea și mă ia. În momentul de față iau numai vitamine, recomand tuturor să meargă după sfatul medicului. Iau paracetamol și anticoagulant făcut în burtă. Mi-am făcut-o singură!”, a declarat solista pentru Exclusiv VIP.

Citește și: Amna a răbufnit după ce a fost acuzată că ar fi mințit că este infectată cu virusul SARS-COV-2: "Cât de bolnav să fii..."



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel