Amna a răbufnit după ce a fost acuzată că ar fi mințit că este infectată cu virusul SARS-COV-2: "Cât de bolnav să fii..."

Data publicării:
Amna, foto Instagram
Descriere foto: Amna, foto Instagram

Amna a avut o reacție dură, după ce a fost acuzată că ar fi falsă, după ce s-a infectat cu COVID-19. 

Amna trece printr-o perioadă dificilă, după ce s-a infectat cu virusul SARS-COV-2. Artista a fost internată în spital, acolo unde medicii i-au oferit ajutorul de care avea nevoie în lupta cu virusul ucigaș. Din fericire, Amna și-a revenit, motiv pentru care a fost externată și s-a întors acasă, acolo unde stă în continuare în izolare.

Artista a ținut să le mulțumească pe rețelele de socializare tuturor celor care au fost alături de ea și care i-au trimis mesaje de încurajare. Pe lângă toate astea, Amna a avut parte și de o surpriză neplăcută, după ce mai mulți internauți au acuzat-o că a mințit în legătură cu infectarea cu coronavirus. Cântăreața a răbufnit și le-a transmis un mesaj dur celor care au putut să se gândească la acest lucru.

 „Ăsta este ultimul lucru pe care mi-l doream: să stau de vorbă despre așa ceva în momentele astea, dar efectiv, de ieri, de când am făcut postarea, numai „prieteni” de genul ăsta, printre mesajele foarte frumoase, sunt și acești oameni care nu cred că eu sunt bolnavă, care cred că totul e o înscenare. În primul rând, sunt niște acte care dovedesc asta, în al doilea sunt niște niște doctori care se ocupă de mine. Nu înțeleg cât de bolnav să fii să crezi așa ceva”, a spus Amna pe rețelele de socializare.

Amna a fost dezamăgită de reacția fanilor, însă s-a abținut să le răspundă cu aceeași răutate. Artista le-a mărturisit că și persoanele publice pot contracta virusul și că speră ca nimeni să nu treacă prin ce a trecut ea.

„Vă dau o veste nasoală, chiar și persoanele publice să îmbolnăvesc. Vă vine să credeți sau nu, chiar și oamenii ăștia au probleme și vă datorăm o bucată din viața noastră, nu să fim falși și să se ne prefacem că tot timpul este totul roz. Ba din contră, eu în locul vostru aș aprecia sinceritatea și transparența. (…) Vă doresc multă sănătate, mai ales celor care pun la îndoială cuvântul meu. Vă doresc din tot sufletul să nu vă lovească acest COVID, pentru că nu aș vrea să simțiți cât de nasol este”, a mai spus Amna.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel