Amna a fost externată din spital. Artista este în izolare, infectată cu COVID: „Mi-e foarte greu”

Data publicării:

Amna a ajuns la spital, după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Starea de sănătate a artistei s-a deteriorat și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Vedeta a povestit prin ce a trecut în aceste zile. 

Amna a a postat o fotografie din Ambulanță,  pentru a le da de știre fanilor despre starea ei de sănătate. Starea artistei s-a ameliorat, iar ea este acum acasă. 

 

Mi-e foarte greu sa fac aceasta postare, fizic vorbind. Zilele acestea am trecut prin toate stările posibile, Covid-19 dându-mi ceva bătăi de cap, de aici și absenta mea de pe rețelele de socializare.

Am ajuns la spital, pe mâinile unor doctori minunați, pentru a face tratament și a monitoriza starea mea de sănătate. Chiar dacă nu ma simt cel mai bine, stiu ca totul o sa treacă rapid, ca o sa fie bine. Aveți grija de voi, purtați masca, dezinfectanți-vă și protejați-va!”,  a scris Amna pe Instagram.

 

Apoi, vedeta a realizat mai multe clipuri video pe Insta Story, în care le-a mulțumit oamenilor care au fost alături de ea în aceste zile.

 

Printre cei care au încurajat-o pe artistă se numără și Majda, fosta ei colegă de la Surviver, care i-a trimis mai multe cutii cu mâncare.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel