Ami a suferit un atac de panică. Artista a avut nevoie de intervenția medicilor: „Mi-a fost frică să nu rămân fără aer”

Data publicării:

Ami, pe numele său real Andreea Moldovan Ioana, a dezvăluit că a suferit un atac de panică, în timpul unei probe, din cadrul show-ului Sunt celebru, scoate-mă de aici. 

Ami este una dintre celebritățile care și-au ieșit din  zona de confort, pentru a păși într-o zonă total necunoscută: jungla dominicană, unde producătorii de la Sunt celebru, scoate-mă de aici le-au pregătit o serie de probe extrem de dificile. De asemenea, condițiile în care trăiesc concurenții, pe durata concursului, sunt demne de filmele de groază: foame, frig, ploi și întuneric. 

„În primă fază am slăbit acolo în jur de 2-3 kilograme pentru că, na, aveam provizii destul de puține. De mâncat am avut doar premiile pe care le câștigam atunci când mergeam la probe. A fost o experiență destul de dură pentru mine, dar una dintre cele mai interesante și revelatoare pentru că m-am întors de acolo mult mai recunoscătoare pentru toți oamenii pe care îi am în viața mea. Am realizat că confortul meu nu este despre un pat, un telefon, mâncare, ci confortul meu înseamnă familie, prieteni și muzică. Cel mai dor mi-a fost de prieteni și de muzică. Mi-au lipsit enorm, a fost foarte interesant de trăit așa ceva. Însă, îți spun sincer că nu m-aș mai duce încă o data”, a afirmat AMI pentru Ego.ro.

A suferit un atac de panică

Artista a dezvăluit că a suferit un atac de panică, în timpul unei probe, și că a fost nevoie de intervenția medicilor pentru a se calma. 

„Am descoperit fobii noi, spre exemplu de apă. Deși eu știam că nu mi-e frică de apă, s-a întâmplat și asta. Dar am venit mult mai puternică, mai determinată să fac orice lucru și mai recunoscătoare pentru ceea ce am. (...) A fost un context anume în care mi-a fost frică, anume să nu rămân fără aer. Uite așa am avut și primul atac de panică acolo, fără a mai experimenta niciodată treaba asta. A fost foarte multă presiune pe mine, în acel moment, sunt competitivă, îmi plac jocurile, îmi place să câștig mereu, deși am învățat să și pierd, e normal. Îmi doream să trec proba cu bine. Chiar în timpul atacului de panică, medicul care era acolo, de față, a reușit să mă liniștească și am putut să continui proba. Chiar sunt mândră, crede-mă, că am trecut prin experiența asta și prin tot greul. Vii cu o altă forță și cu o altă încredere acasă”, a precizat AMI.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel