Amestecă trei linguri de cafea cu un strop de lapte și câteva picături de lămâie. Truc cu rezultat uimitor în doar câteva minute

Data publicării:
Imagine cu caracter ilustrativ, sursa unsplash
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa unsplash

Cafeaua nu este doar una dintre cele mai consumate băuturi din lume, ci este și un produs plin de cele mai benefice proprietăți pentru îngrijirea pielii și a părului. Masca de cafea pentru față, de exemplu, este o opțiune fabuloasă pentru a îmbunătăți aspectul pielii și pentru a spori fermitatea feței, deoarece proprietățile revitalizante ale acestui ingredient sunt capabile să relaxeze și să ilumineze pielea, astfel încât să arate mult mai tânără.

Pe de altă parte, acțiunea exfoliantă a cafelei este esențială pentru a îndepărta excesul de piele moartă de pe față și pentru a albi pielea, așa că dacă vrei să scapi de acele pete întunecate inestetice de pe piele, acest truc casnic te interesează. Vrei să afli toate secretele cafelei și efectele acesteia asupra produselor cosmetice? Dacă da, acordați atenție acestui articol , deoarece vă explicăm pas cu pas cum să faceți o mască de cafea pentru a lumina pielea. Ia-ți notițe!

Beneficiile cafelei asupra pielii

 

Care sunt beneficiile cafelei pentru față? De ce este acest ingredient atât de bun cu pielea noastră? Principalul motiv pentru care cafeaua poate îmbunătăți aspectul pielii noastre este că are un conținut ridicat de polifenoli, substanțe capabile să elimine radicalii liberi care dăunează sănătății și aspectului pielii noastre. Totuși, cofeina și efectele sale activatoare merită menționate, precum și conținutul ridicat de melanoidine, diterpene și trigonelie pe care le conține cafeaua și care oferă efecte antioxidante. 

Putere de exfoliere

Dacă te-ai întrebat pentru ce este masca de cafea și ai văzut că este foarte puternică pentru albirea pielii, poate ai fost surprins. Totuși, trebuie luat în considerare că acest produs este un exfoliant natural foarte puternic, deoarece boabele sale măcinate stimulează reînnoirea celulară și pot ajuta la scăparea celor mai superficiale straturi ale pielii, cele cu cea mai mare acumulare de murdărie și impurități.

 

Citește continuarea pe STIRIDIASPORA



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel