Ameri Nasrin este însărcinată. Primele declarații în exclusivitate: „Ne-am dorit foarte mult asta. Tăticul este în extaz” / EXCLUSIV

Data publicării:
EXCLUSIV

Ameri Nasrin ne-a dezvăluit, într-un interviu în exlcusivitate pentru Spectacola, informații despre sarcină.

Ameri Nasrin  va deveni mamă în curând, vedeta dezvăluindu-le fanilor vestea cea mare pe rețelele de socializare, printr-un videoclip spectaculos. A trecut un an de când ea și partenerul său de viață și-au unit destinele oficial, însă povestea de dragoste durează de peste opt ani de zile. Cei doi și-au emoționat foarte tare fanii prin clipul ce anunța vestea cea mare, întrucât au refăcut scena dansului mirilor, însă, de data aceasta, la el au participat trei persoane. 

„Câteva luni mai âarziu.
Același loc.
De data asta, primul nostru DANS IN TREI! ❤️❤️❤️
La multi ani, nouă! Te iubesc mai mult ca oricând.”, a scris Ameri Nasrin pe rețelele de socializare. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ameri Nasrin (@ameri_nasrin)

 

Ameri Nasrin, primele informații despre sarcină

Viitoarea mămică ne-a oferit, în exclusivitate, primele detalii despre sarcină. Ameri Nasrin este deja în al doilea trimestru, iar ziua de 24 nu a fost aleasă la întâmplare, pentru a le dezvălui tuturor vestea ce amare. 

„Sarcina este destul de avansată, dar am vrut să stăm până acum ca să ne asigurăm că totul este în siguranță. Nu sunt neapărat superstițioasă, dar trecând și eu acum prin asta, înțeleg celelalte graviduțe, care tot așteaptă momentul să anunțe. Au știut până acum apropiații, pe care i-am anunțat de la începutul sarcinii, familia, nașii și prietenii și ne-am gândit să facem astăzi anunțul public. Nu este o coincidență, pentru că noi în fiecare lună, pe 24, celebrăm încă o lună de relație și 24 este ziua noastră. Dacă tot pică cu Dragobetele, ne-am gândit să anunțăm astăzi.”, a declarat Ameri Nasrin, în exclusivitate pentru Spectacola. 

Te-ar putea interesa și:  Ce relație are Ameri Nasrin cu nașii Cristi Borcea și Valentina Pelinel: ”Suntem ca o familie”

„Ne-am dorit foarte mult asta”

Cei doi îndrăgostiți și-au dorit extrem de mult să devină părinți, ne spune Ameri Nasrin, care mărturisește că s-au gândit la acest lucru imediat după nunta ce a avut loc vara trecută. Cât despre primul trimestru de sarcină, viitoarea mămică spune că l-a depășit fără nicio problemă.

„Sunt în trimestrul al doilea și am zis că acum este momentul oportun să facem anunțul. A fost emoționant când am aflat. Ne-am dorit foarte mult asta, pentru că noi suntem genul de oameni care își planifică, nu știu dacă este bine sau nu, dar suntem cei care își fac planuri. Așa ne-am construit și consolidat relația, nu ne-am grăbit niciodată cu nimic. Când am zis că suntem pregătiți, atunci ni s-au și întâmplat lucrurile, așa s-a întâmplat cu cununia, cu nunta. Toți apropiații știau că ne doream super mult ca după nuntă să se întâmple totul și chiar așa a fost, fix după nuntă.

Primul trimestru a fost perfect, nu am avut nicio problemă, absolut nimic, nu s-a pus problema de grețuri, de alte simptome. Deși știam de la alte prietene care îmi spuneau că primele luni ar putea să fie mai complicate, nu am avut niciun fel de problemă.”, a continuat fosta prezentatoare TV.

Citește și: Cum și-a început Ameri Nasrin cariera în televiziune: ”Eram într-o perioadă în care nu știam ce voi face”. Ce persoană publică a remarcat-o pe jurnalistă

 

Nu au aflat încă sexul bebelușului

Dezvăluirile emoționante pentru cei doi nu s-au încheiat însă aici, pentră că, în curând, aceștia urmează să afle dacă vor fi părinți de băiețel sau de fetiță.

„Nu știm ce este, urmează să aflăm. Deși sunt o persoană la extreme, îți spun sincer că aici m-ai prins, nu pot să spun că îmi doresc fată sau băiat. Dacă ar fi să mă întrebi din toți acești ani, când mă mai gândeam la momentul când voi deveni mamă, mereu ziceam că mă văd mamă de băiat, dar nu știu. Este frumos să ai și fată, și băiat. Tăticul este în extaz, își dorește băiețel. 

Pe toți prietenii, soțul, familia, i-am anunțat în moduri inedite. O să povestesc la un moment dat. Am avut ceva răbdare”, ne-a mai spus Ameri Nasrin.

 

Cum s-au cunoscut cei doi îndrăgostiți

Ameri Nasrin și tatăl copilul său s-au cunoscut la locul de muncă. Chiar dacă între cei doi nu a fost, inițial, vorba de sentimente de dragoste, pe parcurs aceștia și-au dat seama că poate fi vorba de mai mult de o relație de prietenie.

”Am fost colegi, el pe departamentul lui, eu eram reporter când ne-am cunocut. Am pornit de la o amiciție, eram în primul meu, eram reporter și mi s-a propus să merg cu un proiect la mare împreună cu Andreea Mantea. De acolo ne-am împrietenit noi, cu echipa, venea și el, dar totul amical, nimic mai mult. Râdeam foarte mult, era compatibilitatea aia și a fost așa ușor, ușor. Ne-am cunoscut, ieșeam și vorbeam foarte mult. În ziua în care mi s-a propus să preiau emisiunea pe care am prezentat-o, el nici măcar nu a știut. Mi s-a spus să tac și nu am spus nimănui. A fost un început foarte frumos, așa cum este și în prezent, facem 8 ani de zile pe 24 august și suntem foarte fericiți.”, a spus Ameri Nasrin în cadrul Interviurilor Spectacola, cu Georgiana Ioniță. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel