Ameri Nasrin a eclipsat-o pe Valentina Pelinel. Prezentatoarea TV s-a căsătorit civil și a purtat o rochie de senzație

Data publicării:

Prezentatoarea Tv Ameri Nasrin s-a căsătorit civil weekend-ul acesta. Frumoasa brunetă i-a spus „Da” iubitului său, după o relație de peste șapte ani, iar nașii de cununie au fost Valentina Pelinel și Cristi Borcea. 

Frumoasa prezentatoare de la Antena Stars a eclipsat orice invitat de la petrecere, inclusiv pe celebra ei nașă, superba Valentina Pelinel. Ameri Nasrin a purtat o rochie albă, scurtă, care i-a lăsat la vedere picioarele tonifiate.

 

Mai mult, zâmbetul și fericirea vedetei au completat perfect ținuta în care i-a spus „Da” iubitului său, Pisoi, care a postat pe rețelele de socializare mai multe imagini de la fericitul eveniment. 

 


Au dansat toată noaptea

Petrecerea a fost una extrem de reușită, iar mirii au dansat toată noaptea. La un moment dat, Valentina Pelinel și-a schimbat ținuta, alegând o rochie mai lejeră, cu un print floral, pentru a se putea mișca în voie. 

Și proaspătul soț al prezentatoarei Tv a renunțat la cămașă și sacou, îmbrăcând un tricou simplu, alb.


Înainte de fericitul eveniment, Ameri Nasrin a dezvăluit că era extrem de emoționată și de fericită. Mai mult, vedeta a explicat că ceremonia religioasă va avea loc anul viitor.


„Am emoții, nu am avut până de dimineață. Acum am realizat că nu trebuie să mă duc la emisiune, că nu am întâlnire cu prietenele, că nu plec în vacanță, ci că mă mărit.  Nu-mi vine să cred, sunt șocată. De la ora 16:00 vor veni și invitații, la 16:30 o să fie ceremonia civilă, o să avem și super muzică, vremea ține cu noi, sper să nu avem niciun incident.  Încă nu realizez, dar acum e doar cununia, la nuntă, la anul, o să fie mulți, mai mulți prieteni”, a spus Nasrin Ameri la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel