Ameri Nasrin, lacrimi de emoție. Vedeta a aflat aflat sexul bebelușului: „Fericire până la cer și înapoi”

Data publicării:
Ameri Nasrin. Sursa foto: Instagram
Descriere foto: Ameri Nasrin. Sursa foto: Instagram

În urmă cu câteva luni, Ameri Nasrin anunța, plină de fericire, că este însărcinată, bebelușul urmând să vină pe lume, ca o încununare a frumoasei povești de dragoste, pe care o trăiește alături de soțul ei, Pisoi. Anunțul avea să fie făcut de către aceasta în mediul online, printr-o postare emoționantă, fără a se ști la momentul respectiv care va fi sexul bebelușului. Frumoasa mămică a ales același mod inedit să dezvăluie și sexul viitorului copil.

A fost un început foarte frumos, așa cum este și în prezent

Ameri Nasrin trăiește o frumoasă poveste de dragoste, alături de soțul ei, Pisoi, de care s-a îndrăgostit de pe vremea când cei doi erau doar simpli colegi. 

”Am fost colegi, el pe departamentul lui, eu eram reporter când ne-am cunoscut. Am pornit de la o amiciție, eram în primul meu, eram reporter și mi s-a propus să merg cu un proiect la mare împreună cu Andreea Mantea. De acolo ne-am împrietenit noi, cu echipa, venea și el, dar totul amical, nimic mai mult. Râdeam foarte mult, era compatibilitatea aia și a fost așa ușor, ușor. Ne-am cunoscut, ieșeam și vorbeam foarte mult. În ziua în care mi s-a propus să preiau emisiunea pe care am prezentat-o, el nici măcar nu a știut. Mi s-a spus să tac și nu am spus nimănui. A fost un început foarte frumos, așa cum este și în prezent, facem 8 ani de zile pe 24 august și suntem foarte fericiți.”declara cu ceva timp, in urma,  Ameri Nasrin în cadrul Interviurilor Spectacola, cu Georgiana Ioniță. 

A fost emoționant când am aflat

Cei doi îndrăgostiți  își doreau extrem de mult să devină părinți, ne spune Ameri Nasrin, care mărturisește că s-au gândit la acest lucru imediat după nunta ce a avut loc vara trecută. Cât despre primul trimestru de sarcină, viitoarea mămică mărturisea că l-a depășit fără nicio problemă.

„Sunt în trimestrul al doilea și am zis că acum este momentul oportun să facem anunțul. A fost emoționant când am aflat. Ne-am dorit foarte mult asta, pentru că noi suntem genul de oameni care își planifică, nu știu dacă este bine sau nu, dar suntem cei care își fac planuri. Așa ne-am construit și consolidat relația, nu ne-am grăbit niciodată cu nimic. Când am zis că suntem pregătiți, atunci ni s-au și întâmplat lucrurile, așa s-a întâmplat cu cununia, cu nunta. Toți apropiații știau că ne doream super mult ca după nuntă să se întâmple totul și chiar așa a fost, fix după nuntă. Primul trimestru a fost perfect, nu am avut nicio problemă, absolut nimic, nu s-a pus problema de grețuri, de alte simptome. Deși știam de la alte prietene care îmi spuneau că primele luni ar putea să fie mai complicate, nu am avut niciun fel de problemă.”, a continuat fosta prezentatoare TV.

Ciește și: Ameri Nasrin este însărcinată. Primele declarații în exclusivitate: „Ne-am dorit foarte mult asta. Tăticul este în extaz” / EXCLUSIV

Nu este o coincidență

Anunțul că cei doi așteaptă un copil, avea să fie făcut într-un mod inedit, pe Instagram. Cei doi, au refăcut dansul mirilor, în același loc în care s-au căsătorit, doar că de această dată, dansul a fost făcut în 3. Nici data la care s-au hotărât să facă anunțul nu a fost aleasă întâmplător după cum avea să declare chiar frumoasa mămică.

„Sarcina este destul de avansată, dar am vrut să stăm până acum ca să ne asigurăm că totul este în siguranță. Nu sunt neapărat superstițioasă, dar trecând și eu acum prin asta, înțeleg celelalte graviduțe, care tot așteaptă momentul să anunțe. Au știut până acum apropiații, pe care i-am anunțat de la începutul sarcinii, familia, nașii și prietenii și ne-am gândit să facem astăzi anunțul public. Nu este o coincidență, pentru că noi în fiecare lună, pe 24, celebrăm încă o lună de relație și 24 este ziua noastră. Dacă tot pică cu Dragobetele, ne-am gândit să anunțăm astăzi,” venea aceasta cu lămuriri.

Fetiță sau băiețel?

Dar, iată că a sosit și momentul mult așteptat în care cei doi au aflat ce sex va avea bebelușul mult dorit. Și pentru că, cei Ameri și soțul ei știu să transforme orice eveniment al vieții lor, într-un moment special, au ales și de această dată, aceeași abordare inedită, Ameri postând pe Instagram un video chiar din  momentul aflării veștii,  video din care reiese bucuria fără margini a cuplului și care este însoțit de un text care spune tot:

„Fericire până la cer și înapoi! 
O să avem un baiețel! 

O să vă povestesc pe story întreagă poveste, cine a știut în tot acest timp sexul bebelușului și multe altele. Să nu vă imaginați că a fost simplu, pentru că a fost o întreagă aventură, o să înțelegeți de ce zic asta! Daaar, un lucru e cert! Acesta este momentul în care noi am aflat că vom avea băiețel! Cum ar veni, totul a fost pe bune! ????”

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Ameri Nasrin (@ameri_nasrin)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Cristina Nacar | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel