Amber Heard, diagnostic dur. Psihoterapeuta actriței a dezvăluit boala de care suferă. Ce acuzații îi aduce lui Johnny Depp.

Data publicării:
Johnny Depp și Amber Heard, captură video YouTube
Descriere foto: Johnny Depp și Amber Heard, captură video YouTube

Procesul dintre Amber Heard și Johhny Depp a avut o nouă înfățișare.

Actriţa Amber Heard a suferit de stres posttraumatic în urma "abuzului fizic şi sexual" exercitat de fostul ei soţ Johnny Depp, a declarat marţi psihoterapeuta Dawn Hughes, în cadrul procesului desfăşurat în Virginia (SUA), .

Dawn Hughes a subliniat că stabilirea acestui diagnostic a intervenit după 29 de ore de terapie cu actriţa şi după ce a trecut în revistă mai multe înregistrări făcute în timpul şedinţelor cu pacienta sa.

"Există mai multe indicii de cazuri de violenţă şi de abuzuri sexuale constatate în această relaţie (...) din cauza geloziei obsesive (a lui Johnny Depp)", a declarat Hughes în sala de judecată a procesului care a început pe 11 aprilie la Fairfax (Virginia).

Potrivit declaraţiilor psihoterapeutei, scenele de abuz fizic sau sexual se produceau când Depp se afla sub influenţa "băuturii sau a drogurilor" şi se agravau când actorul era "mai furios decât normal" când nu era mulţumit, de exemplu, de modul în care decurseseră filmările.

Potrivit declaraţiilor sale, Depp ar fi împins-o pe Heard deasupra patului şi "i-ar fi smuls cămaşa încercând să facă sex cu ea".

Dacă săptămâna trecută au fost avocaţii lui Depp cei care au încercat să o prezinte pe Amber Heard ca pe o persoană conflictuală şi abuzivă în relaţia conjugală, acum este apărarea actriţei cea care încearcă să contracareze această versiune cu martori şi experţi.

Dawn Hughes este prima dintre cei convocaţi de avocaţii lui Heard în faza sa de apărare.

Depp şi Heard sunt implicaţi într-o bătălie legală după plângerea de defăimare depusă de Johnny Depp împotriva fostei sale soţii, pentru care îi cere despăgubiri de 50 de milioane de dolari, după ce aceasta a scris în 2018, după divorţ, un articol pentru ziarul The Washington Post, în care dădea de înţeles că este o victimă a "abuzului conjugal", notează Agerpres.

Motivul pentru care Johhny Depp a pierdut rolul din ''Pirates of the Caribbean 6''. Impresarul actorului rupe tăcereaGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel