Amanda Seyfried şi James Norton, protagoniştii unui film horror

Data publicării:
Amanda Seyfried şi James Norton, foto Instagram
Descriere foto: Amanda Seyfried şi James Norton, foto Instagram

Actorii Amanda Seyfried şi James Norton vor interpreta doi tineri căsătoriţi al căror mariaj începe să se destrame după ce se mută într-o casă bântuită din partea de nord a statului american New York, într-un nou thriller cu accente supranaturale, intitulat "Things Heard & Seen".

Bazat pe romanul "All Things Cease to Appear" scris de Elizabeth Brundage, acest film produs de Netflix spune povestea soţilor Catherine şi George Claire, care se mută din Manhattan în orăşelul Chosen alături de fiica lor de patru ani, după ce George primeşte o ofertă de a preda la un colegiu din apropiere.

Catherine renunţă la cariera ei pentru a-şi sprijini soţul şi se concentrează pe transformarea unei foste ferme de lactate într-un cămin pentru familia sa, ajutată de doi orfani locali, care par foarte ataşaţi de acea casă.

Pe măsură ce George petrece tot mai mult timp departe de familie şi se bucură de atenţia studentelor sale, Catherine devine izolată şi speriată de o serie de evenimente inexplicabile care se petrec în noua sa locuinţă.

Acest proiect reprezintă cel de-al doilea film horror pentru actriţa Amanda Seyfried în decurs de un an, după pelicula "You Should Have Left", lansată în 2020.

Actorul James Norton spune că noul lungmetraj, a cărui acţiune este plasată în anii 1980, abordează o serie de teme relevante pentru zilele noastre, precum mişcarea #MeToo şi sacrificiile făcute de femei pentru partenerii lor de viaţă.

Filmul "Things Heard & Seen" a fost scris şi regizat de duoul de cineaşti Shari Springer Berman şi Roberto Pulcini, care au spus că au dorit "să onoreze spiritul" cărţii scrise de Elizabeth Brundage în timp ce s-au inspirat din peisajul "dramatic şi înfricoşător" din Hudson Valley, notează Agerpres.

"Things Head & Seen" va avea premiera mondială joi pe platforma de streaming Netflix. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel