Amalia Năstase, despre cum a reușit să slăbească zeci de kilograme. Ce nu mănâncă fosta soție a lui Ilie Năstase

Data publicării:
Amalia Năstase, sursa instagram
Descriere foto: Amalia Năstase, sursa instagram

Amalia Năstase a dezvăluit cum a reușit să slăbească zeci de kilograme.

Amalia Năstase s-a luptat o bună perioadă de timp cu kilogramele în plus. Fota soție a lui Ilie Năstase a mărturisit că a avut nevoie de mult timp ca să revin la greutatea inițială. Deși nu i-a fost deloc ușor, însă a avut multă ambiție și astfel a reușit ce și-a propus.

„La un moment dat am zis că nu se mai poate. ”Asta e. Am ajuns ca alea de te întâlnești cu ele pe stradă, erau bibelou, și zici Doamne, ce li s-a întâmplat. Asta e, sunt una dintre ele și nu am ce să fac. Dar după tot eu am zis: Cum, eu nu pot? Ba pot”, a povestit Amalia Năstase, într-o emisiune TV.

Amalia Năstase a mărturisit că a scos definitiv zahărul din alimentație. De asemenea, aceasta a renunțat și la mâncarea de tip fast-food.

„În doi ani, am mâncat de două ori zahăr. (...) Trebuie să te gândești că sunt oameni care sunt forțați să facă asta, că altfel mor, și atunci trebuie să te gândești că tu nu ai vrea să fii acolo și că ți-a dat Dumnezeu oportunitatea să te schimbi tu, fără să te oblige cineva”, a explicat fosta soție a lui Ilie Năstase.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel