Amalia Năstase, adevărul despre relația dintre Ilie Năstase și fetele sale: "Au trecut la alt nivel"

Data publicării:
Amalia Năstase, sursa foto Instagram
Descriere foto: Amalia Năstase, sursa foto Instagram

Amalia Năstase a dezvăluit care este relația dintre Ilie Năstase și fetele sale.

Amalia Năstase și Ilie Năstase au trăit o frumoasă poveste de dragoste, însă drumurile lor s-au separat. Aceștia s-au cunoscut în anul 1996 și s-au căsătorit în mare secret la Paris, în 2004. Șase ani mai târziu, cei doi și-au spus adio.

Fostul iubit al lui Brigitte Pastramă rupe tăcerea. Ce l-a deranjat pe acesta în relația cu bruneta: "Am suferit primele luni"

Cu toate astea, Amalia Năstase și Ilie Năstase au păstrat legătura de dragul celor două fete pe care le au împreună,  Alessia și Emma. Deși fosta soție a sportivului și-a refăcut viața, aceasta are doar cuvinte frumoase la adresa fostului soț. Mai mult decât atât, aceasta a declarat că Ilie Năstase are în continuare grijă de fetele sale și le răsfață din plin.

“Mă bucur de copii, este ceva normal, ca orice mamă! Alessia este la facultate și este la Paris să studieze, a luat o bursă de merit și a ajuns acolo. Emma și Tomiță merg și ei cu școala, își dau toată silința să învețe și să fie cei mai buni. Au început de o săptămână școala și acum ne adaptăm și noi noilor reguli ca toată lumea, nu avem ce face. Ilie este tare mândru de fetele sale, este un lucru firesc.

Le iubește și are grijă de ele, sunt copiii lui. Acum au trecut la alt nivel, Ilie le dă la fiecare bani să își cumpere fiecare ce vrea. Au crescut acum, nu mai vine cu daruri. Se aud la telefon destul de des, se întâlnesc, au o relație apropiată. Sunt copiii lui!”, a povestit Amalia Năstase pentru Impact.ro.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel