Fostul iubit al lui Brigitte Pastramă rupe tăcerea. Ce l-a deranjat pe acesta în relația cu bruneta: "Am suferit primele luni"

Data publicării:
Brigitte Pastramă, sursa foto Instagram
Descriere foto: Brigitte Pastramă, sursa foto Instagram

Fostul iubit al lui Brigitte Pastramă a ieșit la atac, după ce bruneta s-a despărțit de soțul său, Florin. Acesta a vorbit despre relația pe care a avut-o cu vedeta.

Cornel Oană, fostul iubit al lui Brigitte Sfăt de dinainte de căsnicia cu Florin Pastramă a ieșit la atac, împotriva fostei sale iubite. Acesta a declarat că bruneta nu l-a ajutat cu nimic în timpul relației, însă îi pare rău că acum este în scandal cu partenerul ei. 

Mai mult decât atât, bărbatul a menționat că pentru Brigitte Pastramă este un lucru normal, deoarece aceasta obișnuiește să se certe cu bărbații din viața ei.

„Nu am învățat ceva de la ea. Aveam idei opuse. Eu nu am fost angajatul ei, se contrazice singură, există acte, dovezi. Nu știu dacă m-a urât, nu am mai vorbit cu ea de atunci. (...) Dantura mea s-a finalizat după ce s-a încheiat relația mea cu doamna respectivă. Ea deja era căsătorită la acel moment.

A avut un aport, pentru că m-a ajutat cu un contract de imagine cu acea clinică, dar financiar nu m-a ajutat, mai ales că aveam banii la comun. (...) Am trecut și eu la penticostali, dar nu pentru ea sau ca să mă căsătoresc cu ea. Așa am simțit. (...) Am suferit primele luni, dar după m-am vindecat. Eu din relație am ieșit fără bani. Îmi pare rău că s-a ajuns iar la circ, cum s-a ajuns cu toți foștii ei, speram să fie fericită”, a declarat Cornel Oană la Xtra Night Show.

Brigitte Pastramă, replică acidă la adresa fostului iubit

Brigitte Pastramă i-a dat imediat replică fostului ei iubit. Aceasta a mărturisit că nu vrea să mai aducă trecutul în prezent. De asemenea, bruneta și-a declarat iubirea față de actualul soț, Florin, despre care spune că este ca o minune apărută în viața ei.

„După ce a văzut că sunt singură și depind de el, a început să inventeze tot fleul de chestii. Într-o zi am fost flancată de o femeie, Simona, fosta iubită a lui Cornel. A venit să mi spună că mă înșela cu ea. Ne-am certat într-o zi că am scos dopul la cadă când el încă era înăuntru. Apoi el a plecat de acasă. Timp de două luni cât am stat împreună ne certam aproape zilnic. Dumnezeu mi-e martor că alte probleme nu aveam, dar nu am acceptat că am fost înșelată. După despărțire nu am mai avut nici un fel de relație cu el. (...) Dacă nu îl cunoșteam pe Florin, cu siguranță aș fi început o relație cu altcineva. Mie îmi pare rău că a suferit, dar mă bucur că acum este fericit, și să nu îi pară rău de mine, că sunt foarte bine. Sunt cu Florin, îl iubesc foarte mult pe omul ăsta și îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi l-a scos în cale”, a comentat și Brigitte Pastramă.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel