Amalia Enache: „Copilul îl faci cu cel mai bun om din lume”. Povestea de dragoste din care s-a născut Alma

Data publicării:
Amalia Enache, captură Video YouTube
Descriere foto: Amalia Enache, captură Video YouTube

Amalia Enache vorbește foarte rar despre tatăl fetiței sale. Bărbatul, pe care îl numește „sufletul ei pereche”, locuiește în America de Sud, în Argentina. 

Amalia Enache a fost invitata lui Mihai Morar, în cadrul podcastului Fain & Simplu, unde a dezvăluit detalii neștiute din viața ei. Prezentatoarea TV este mămică, însă își crește singură fetița, tatăl acesteia fiind în America de Sud. 

Tatăl Almei, sufletul pereche al Amaliei

Amalia Enache și tatăl fetiței sale au o relație la distanță. Bărbatul locuiește în Argentina, însă distanța nu este un impediment pentru relația lor. Relația de prietenie, de suflete pereche, și nu neapărat relația romantică. 

Amalia Enache: Suntem tentați să facem fake news din propriile noastre vieți. 

„Eu am știut, foarte clar, cine este cel mai bun om din lume, pe care eu îl cunosc, și cine este cel mai bun tată posibil, pentru copilul meu și cu cine am o legătură sufletească Dumnezeiască. Suflet -pereche, în general, nu e exagerat. E ceva ce există, doar că noi credem că suflete-pereche e neapărat ceva, într-o poveste clasică și definitivă. 

Fiecare poveste de iubire are definiția ei, și fiecare are un timp al ei. Ea rămâne suspendată în timpul ăla. Unele povești de iubire, am crede că se încheie, dar ele, în timpul acela în care au fost, nu s-au încheiat niciodată. Cred eu. Ale mele așa sunt. 

Noi trăim împreună cu acest copil.

Copilul îl faci cu acel om în care ai cea mai mare încredere din lume, că niciodată nu va trăda binele suprem al copilului. Dar, în același timp, sunt și omul iubirilor mistuitoare. Și nu neapărat din iubirile mistuitoare se poate naște și o echipă pe viață. Eu am știut foarte clar cine este cel mai bun om din lume, pe care eu îl cunosc, și cine este cel mai bun tată posibil pentru copilul meu”, a povestit Amalia Enache în cadrul podcastului. 

Cum a ales numele fetiței

„Numele, Alma... Eram foarte recent însărcinată. Eram în America de Sud, Argentina și Uruguay, într-o călătorie. Acolo mi-am făcut testul de sarcină, pentru că simțeam, cumva,  iar când am făcut testul de sarcină, eram 100% convinsă. Acolo am aflat că sunt însărcinată, dar fiind în doar câteva săptămâni, nu știam ce va fi. Mi-am continuat vacanța și am făcut multe fotografii cu un aparat foto, ca orice turist. La un moment dat, am scos acele fotografii pe un calculator, să le văd mai bine, și în fiecare fotografie a mea, nu exagerez, am dovada, exista cuvântul Alma undeva. Un magazin de pantofi care se numea Alma, un graffiti, o bere, un vin, un loc de înghețată. Alma înseamnă suflet, poate că acolo așa e, cu suflet, peste tot”, a mai spus vedeta. 

 

 

Youtube video imageGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel