„Am o colecție întreagă de ciocane”. Monica Bîrlădeanu, hobbyul cu are și-a șocat fanii: „Deși s-ar crede că am crescut în puf”

Data publicării:

Monica Bîrlădeanu și-a uimit fanii prin pasiunea pe care o are. Frumoasa actriță își ocupă timpul liber cu o activitate extrem de masculină.

Monica Bîrlădeanu are mai multe ciocane decât mulți bărbați, după cum ea afirmă, într-o postare neașteptată de pe Instagram. Frumoasa actriță, apreciată pentru feminitatea sa, este pasionată de lucratul metalului, astfel că, în timpul liber, renunță la machiaj, rochii fluide și tocuri, în detrimentrul ciocanului și al polizorului.


„Avem nevoie de etichete. Asta e limpede. Avem nevoie să știm în ce cutiuță băgăm fiecare nou cunoscut, ce "gen" e, ce tipologie din cele pe care le știu eu, bifează. Conform etichetelor din capul nostru, facem proiecții și predicții despre celălalt și formăm așteptări în legătură cu activitățile și sferele lui de interes.
E singurul mod prin care îmi pot explică de ce am parte de expresii surprinse din partea oamenilor când află că îmi place să lucrez metalul ( argintul în speță), că am aproape o colecție întreagă de ciocane, şlaif, polizor, ghilotină și probabil mai mulți clești cu prinderi diferite, decât orice bărbat pe care-l cunosc.
Contrastele de personalitate și paradoxurile sunt culmea... singurele etichete care mi se potrivesc: fragilă și vulnerabilă, puternică și serioasă, caldă și blanda, îndemânatica și dibace deși s-ar crede că am crescut în puf.

Contrastele au fost ce m-a fascinat mereu și-n alții; de multe ori asta era la baza magnetismului personal, așa că îmbrățișați polii opuși din voi, dar mai ales, dinamitati convingerea că ar trebui să fii într-un fel sau altul, că pasiunile ar trebui să fie coerente cu profesia sau cu lifesfyle-ul personal sau că ar trebui satisfăcute așteptările celorlalți.
Doar așa vei ajunge să te simți cu adevărat liber”, a transmis Monica Bîrlădeanu pe Instagram. 

 

VEZI ȘI: TAXIMETRIȘTI, filmul care îi readuce pe Monica Bîrlădeanu și Andi Vasluianu pe același generic după 10 ani de la „Despre oameni și melci”

 

„Dorm în frig”. Secretul Monicăi Bîrlădeanu. Vedeta are un ritual aparte: Îmi place pe rece, să fie cât mai rece

Monica Bîrlădeanu este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. La 43 de ani, actrița reușește să se mențină în formă și să arate impecabil. Vedeta spune că și faptul că doarme la temperaturi joase o ajută să-și păstreze tonusul, însă nu se bazează foar pe asta. Ea este pasionată de îngrijirea pielii și se bucură de intervențiile estetice pe care medicina le pune la dispoziție. 


„Aprilia, managera mea, știe și îmi tot zice că reușesc să mă mențin așa pentru că dorm la 17 grade. Dorm în frig. Eu nu am nicio problemă să dorm în frig, sunt pe aer condiționat, pe frig, îmi place pe rece, să fie cât mai rece. Dincolo de asta, îngrijirea pielii pentru mine este pasiunea absolută. Mă pasionează tot ce nu implică intervenții, pentru că dacă intervii, modifici trăsături. Dacă ai modificat trăsături e o problemă. Dar tot ce înseamnă stimulare, potențare a trăsăturilor pe care tu le ai deja, la asta sunt cel mai deschis om. Mă documentez, mă duc fac stimulări, lasere și așa mai departe”, a declarat Monica Bîrlădeanu pentru EGO.ro.


Deși spune că nu este adepta operațiilor estetice, prezentatoarea „Splash! Vedete la apă” a găsit alte metode prin care „ține timpul în loc”. 

„Cei care nu știu, deși sunt sigură că cititoarele voastre sunt super informate, laserele creează niște microleziuni, deci foarte-foarte mici, și aceste microleziuni stimulează colagenul, producția de colagen. În felul acesta ai o producție de colagen reală, palpabilă, vizibilă, din interior. Intrăm în anotimpul în care stimulările astea sunt foarte bine-venite pentru că nu le poți face vara, deoarece sensibilizezi foarte tare tenul”, a mai povestit prezentatoarea TV. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel