"Am făcut un copil la 13 ani și m-am săturat să explic de ce". Povestea fetei e virală: M-a lăsat gravidă și nu a vrut să mai știe nimic de noi. Nu deveni mamă în adolescență!

Data publicării:
Am făcut un copil la 13 ani și m-am săturat să explic de ce - Foto: Tiktok Gabbie Egan
Descriere foto: Am făcut un copil la 13 ani și m-am săturat să explic de ce - Foto: Tiktok Gabbie Egan

"Am făcut un copil la 13 ani și m-am săturat să explic de ce". Iată povestea uimitoare a femeii care a devenit mamă când era doar un copil.

O femeie a devenit virală pe TikTok după ce și-a spus povestea de viață. Gabbie Egan a povestit că a devenit mamă la doar 13 ani și că s-a săturat să le explice mereu celorlalți de ce a rămas însărcinată la o vârstă atât de fragedă, dar mai ales să explice de ce a păstrat copilul.

Internauții au rămas șocați de povestea ei, dar foarte multe femei și foarte mulți copii deveniți mari s-au regăsit în povestea ei și au apreciat-o pentru puterea de care a dat dovadă. 

"Am făcut un copil la 13 ani și m-am săturat să explic de ce", a fost mesajul transmis de fata în vârstă de 22 de ani.

Dezvăluirile sale au venit după ce un urmăritor a întreba-o șocat: "Stai, ai făcut un copil la 13 ani? Care e povestea?", așa că ea a decis să povestească totul pentru a pune capăt întrebărilor incomode.

 

Citește continuarea pe DC MedicalGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel