„Am cântat cu ciobul în picior! Lăsasem dâră în urma mea!” Diana Matei, scene de groază, în timpul unui concert. Ce s-a întâmplat cu artista

Sursa foto: Diana Matei, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Diana Matei, instagram

Diana Matei a dezvăluit câteva dintre accidentele de care a avut parte, în timp ce se afla pe scenă. 

Diana Matei este una dintre cele mai apreciate artiste din România.  Frumoasa solistă a tarafului Cleante recunoaște că viața de artist nu este una ușoară, iar pe scenă se întâmplă tot felul de accidente, unele destul de grave.

Diana Matei, scene de groază, în timpul unui concert

Acest lucru i s-a întâmplat și Dianei Matei, în timpul unui concert. Mai exact, artistei i-a intrat un ciob în picior și nici măcar nu și-a dat seama. Ulterior, Diana Matei a avut nevoie de îngrijiri medicale. 

„Mi-a intrat un ciob măricel în picior, chiar în timp ce eram pe scenă. Povestea amuzantă a fost că eu nici nu l-am simțit, decât atunci când am dat să ies de pe scenă.

Când am terminat de cântat, atunci m-a lovit o durere cruntă în picior. Lăsasem și o urmă așa impresionantă de sânge.

Adevărul este că atunci când sunt pe scenă, eu sunt ca și hipnotizată, e adrelina aia, poate să cadă și cerul pe mine! Nu am ajuns la spital, s-a rezolvat acolo la fața locului”, a povestit solista pentru click.ro

Diana Matei: „Am rămas și fără gene în concerte! S-au prelins!”

Și acesta nu a fost singurul accident de care Diana Matei a avut parte, pe scenă. Artista a povestit că a rămas fără genele false, după ce a transpirat și i s-a dus tot machiajul. 

„La o altă zi de oraș, îmi amintesc că am rămas și fără gene. Aveam o perucă cu breton blondă și atât de tare am transpirat că s-a dus tot machiajul, s-au dezlipit și s-au prelins genele. De atunci, nu mai port perucă!”, a mai spus solista.

Cum și-a cunoscut Diana Matei soțul: „Mi-aș mai dori o fetiță”

Diana Matei a povestit că și-a cunoscut soțul la un eveniment, după o divergență.

„Noi ne-am cunoscut la un eveniment, după o divergență. Gândindu-mă puțin în trecut, faptul că eu am plecat la 13 ani de acasă, iar el având un spirit foarte protector, a fost un lucru foarte important pentru relația noastră. Ulterior a fost un lucru patern, a fost atent și grijuliu cu mine și eu aveam nevoie de asta, chiar dacă nu știam lucrul acesta”, a spus Diana Matei, în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea” de la Pro TV.

Cât despre o vacanță, Diana Matei a mărturisit că abia în luna august va avea 5 zile libere pentru a se relaxa. 

„Ianis este la karate, pleacă în catonament. În august abia,  mergem într-o vacanța că abia atunci am și eu 5 zile libere.

Mi-aș mai dori un copil, dar viața mea de artist e super aglomerată. Eu sunt perfecționistă ca mamă, eu vreau să fiu 100 la sută cu copilul meu, dar, dacă va vrea Dumnezeu, cine știe poate ne dă și fetiță”, a mai mărturisit solista.

Citește și: Diana Matei, marcată de o dramă cumplită: “Vestea că mama a murit am primit-o când am urcat pe scenă”

Monica Bârlădeanu a confirmat relația cu Valeriu Gheorghiță. Cei doi au fost surprinși în jacuzzi: „Da, e adevărat. La momentul acesta, el nu mai este căsătorit”

Lili Sandu, momente dificile după ce a născut: „Eram dărâmată pe parchet și plângeam sau mă închideam în baie”

Cine a fost alături de Anamaria Prodan după moartea Ionelei Prodan: „Îmi spunea că orice s-ar întâmpla o să fie acolo”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 13 iun 2023, 17:32 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience