„Am avut impresia că am urmărit un animal sălbatic pe cale de a fi domesticit”. Emma Dumitrașc, viitoare elevă la Vaganova, trece mai departe

Data publicării:
Captură video: YouTube/Românii au talent
Descriere foto: Captură video: YouTube/Românii au talent

Emma Dumitrașc vine de la Oradea iar pasiunea pentru dans ar fi moștenit-o de la mama ei. Familia tinerei a făcut eforturi pentru a îi continua studiile și antrenamentele balerinei, care în viitor va studia la Vaganova - cea mai veche academie de balet din lume.

„Fac balet de performanță. Am câștigat la mondialele din Portugalia. Am primit și o bursă de studiu la Paris. Cred că moștenesc de la mama baletul, ei îi place să danseze, Mama m-a făcut să învăț că totul vine din muncă. Chiar dacă Dumnezeu îți dă niște talente, tu trebuie să muncești. Vreau să fiu balerină profesionistă”, a spus Emma.

Pentru că avea emoții, Dragoș Bucur a încercat să o destreseze pe tânără cu câteva întrebări înainte de a-și începe actul artistic.

„Ce te atrage cel mai mult la balet?”, a întrebat vedeta, la care Emma spune: „Îmi place când sunt pe scenă să povestesc ce simte acel personaj din acea poveste”.

 

Jurații au fost impresionați

„Am admirat dansul tău și e tare frumos să îți găsești pasiunea de mic. Foarte frumoasă povestea personajului tău. Bravo!”, a zis Andra.

 

„Emisiunea aceasta te poartă în cele mai nebănuite colțuri. Iată din senin că vine Emma, la 13 ani - care mi se pare mult mai matură - care mă face să mă simt mai îmbogățit. Mereu e ceva nou ți neașteptat”, a mai punctat și Andi.

 

„Eu am avut o senzație tare ciudată. Am avut impresia că am urmărit un animal sălbatic pe cale de a fi domesticit. Mi-a adus aminte de video-ul lui Tina Turner cu picioarele de cal. Nu știu dacă acest lucru se datorează faptului că ești între două vârste, dar momentul tău mi-a plăcut, m-a inspirat”, a spus și Dragoș Bucur.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel