Alina Vidican se căsătorește cu iubitul milionar. Fosta soție a lui Cristi Borcea este mai fericită ca niciodată

Data publicării:

Alina Vidican i-a spus „DA” milionarului american și în curând va îmbrăca rochia albă de mireasă. 

Alina Vidican și Cristi Borcea au decis să divorțeze în anul 2016. Împreună au doi copii minunați, care locuiesc alături de mama lor în Statele Unite ale Americii. Frumoasa blondină a dat o nouă șansă iubirii, iar de câțiva ani trăiește clipe minunate alături de Claude. 


Fosta soție a lui Cristi Borcea este mai fericită ca niciodată în brațele milionarului american de origine braziliană. Claude a cerut-o deja în căsătprie pe Alina, iar aceasta i-a spus „DA”. Marele anunț a fost făcut chiar de iubitul Alinei, la cea mai recentă cursă la care a participat ca pilot. 


”Alina va avea un nou nume, curând. Îi mulțumesc partenerei mele de viață, Alina, pentru dragostea pe care mi-o arată și pentru suportul pe care mi-l oferă”, a spus milionarul american de origine braziliană, Claude.

 


Ba mai mult, Claude a urcat pe podium îmbrăcat cu un tricou pe care scria ”Alina Senhoreti”. 


„S-au cunoscut în momentul în care Alina a cumpărat mașina. S-au plăcut, au început să iasă împreună, iar apoi totul s-a transformat într-o relație serioasă. Claude este brazilian la origine, e născut în Sao Paulo. A fost căsătorit câțiva ani, a divorțat, și s-a stabilit în Florida”, a spus o sursă din anturajul celor doi pentru fanatik.ro.

 

 

Chiar mama vedetei este cea care a dat-o de gol. Mariana Vidican a publicat pe pagina ei de Facebook mai multe fotografii cu fiica ei și iubitul acesteia. Ipostazele tandre în care au fost surprinși cei doi sunt dovada vie că Alina iubește din nou.

 

Citește și: Cristi Borcea nu doarme de 11 ani: „Am insomnie acută!”. Ce i-a declanșat boala

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel