Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează. Dovada că cei doi nu mai formează un cuplu

Data publicării:
Alexandru Ciucu și Alina Sorescu, foto Instagram
Descriere foto: Alexandru Ciucu și Alina Sorescu, foto Instagram

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează. Cei doi au ajuns la tribunal. 

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu nu au mai apărut împreună în spațiul public de mai bine de un an de zile. Acest lucru a stârnit numeroase controverse legate de o eventuală separare. Cu toate astea, cei doi nu au vrut să comenteze nimic legat de acest subiect. Acum, se pare că  a apărut și dovada clară că cei doi au decis, într-adevăr, să divorțeze și să meargă pe drumuri separate. 

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează

Dovada că cei doi au ajuns la divorț stă  într-un proces apărut pe portalul instanțelor de judecată, pe care Alexandru Ciucu i l-a intentat artistei. Din primele informații reiese că designerul și artista nu s-ar fi înțeles în privința copiilor, așa că a cerut o ordonanță președințială, cu scopul de a primi un program de vizită.

În urmă cu ceva timp, Aexandru Ciucu a declarat că nu există nicio urmă de despărțire

"Am mai spus-o și o spun. Nu, nu divorțăm. Nu avem niciun fel de probleme în relația de cuplu, doar ne bucurăm de discreție, preferăm să nu discutăm despre lucrurile intime.", spunea Alexandru Ciucu cu ceva vreme în urmă, pentru fanatik.ro.

Citește și: Steliana Sima, despre camera lui Petrică Mâțu Stoian. IMPRESIONANT ce a găsit artista: ”Te năpădesc toate gândurile...”

Andreea Bălan, prima apariție după ce și-a scos firele de la buză. Vedeta a căzut cu fața de asflat: ”Cred că o să am un semn”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel