Alina Sorescu continuă procesele cu Alexandru Ciucu, privind custodia fetițelor: ”Din păcate, nu ne înțelegem. Îmi doresc liniște și normalitate”

Data publicării:

Alina Sorescu a dezvăluit noi informații cu privire la relația dintre ea și fostul soț.

Procesele dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu par a fi departe de a se încheia. După ce au decis să meargă pe drumuri separe și au anunțat public faptul că divorțează, cei doi s-au „luptat” pentru custodia celor două fetițe. În timp ce artista consideră că cea mai bună variantă pentru copii este să aibă un domiciliu fix, respectiv la mamă, pentru o creștere cât mai echilibrată, tatăl își dorește ca cele două să petreacă timp egal atât la tată, cât și la mamă, adică să aibă, practic, două domicilii. Alina Sorescu nu este de acord cu această decizie, despre care spune că le afectează extrem de mult pe cele două fete, motiv pentru care este pregătită să lupte în instanță cât timp e nevoie. 

”Din păcate, nu ne înțelegem, având în vedere că între noi încă este un proces, care durează de doi ani și care se va relua din această primăvară. Nu ne înțelegem în ceea ce privește programul fetițelor. Eu îmi doresc un program normal, un program stabil. El cere un program alternant, iar lucrurile se vor relua și vom vedea la ce concluzie vom ajungem”, a spus Alina Sorescu la Antena Stars.

Te-ar putea interesa și: Cum se menține Anda Adam în formă, la 43 de ani: „Face parte din modul nostru de viață, e ca spălatul pe dinți” / VIDEO

Alina Sorescu vrea să facă pace cu fostul soț

Astfel, tot ce-și dorește artista în acest moment este liniște, atât pentru ea, cât și pentru cele două fete. Artista spune că vrea ca cele două să aibă parte de o creștere normală, ca toți ceilalți copii, fără să fie nevoite să-și împartă traiul între două locuințe diferite. 

”Eu îmi doresc liniște și normalitate. Îmi doresc un program stabil pentru fete. Îmi doresc ca ele să aibă șansa să aibă o viață normală, să poată să aibă un parcurs școlar normal, să poată să aibă o rutină, să poată își vadă de activități, să aibă o singură casă. Până la urmă, fiecare copil trebuie să știe unde este casa lui, un singur domiciliu.”, a continuat aceasta. 

VEZI și: Liviu Vârciu, adevărul despre datoria pe care trebuie să i-o înapoieze lui Nea Marin: „Mi-a dat 30.000, să nu credeți că a uitat moșul”

Cei doi comunică doar prin avocați

De asemenea, singura formă de comunicare din prezent dintre ea și fostul soț este prin intermediul avocaților, spune Alina Sorescu. Mai mult, artista a adus în discuție și perioada grea prin care a trecut anul trecut, când a fost nevoită să-și vadă fetele extrem de rar și când cele două au trebuit să se obișnuiască, practic, cu două vieți destul de diferite, întrucât instanța decisese ca acestea să petreacă o săptămână la mamă, una la tată. Decizia s-a schimbat, ulterior.

„Noi comunicăm prin intermediul avocaților. Pentru fete a fost greu în momentul în care au fost nevoite să-și împartă viața între două case. Acea perioadă de 6 luni a fost grea pentru ele, pentru că nu erau obișnuite așa”, a mai spus Alina Sorescu.

Te-ar putea interesa și: Catinca îl face praf pe Petre Roman, după înmormântarea Mioarei: „A stat extraordinar de puțin. Din punctul meu de vedere, mai bine nu vii”

Vă invităm să urmăriți un interviu acordat de Alina Sorescu pentru Spectacola:



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel