Alina Pușcău, dezvăluiri din relația cu Vin Diesel: "Probabil eram divorțată până acum. Toate relațiile au fost toxice"

Data actualizării: | Data publicării:

Alina Pușcău a dezvăluit care a fost motivul pentru care au eșuat toate relațiile ei. 

Alina Pușcău a fost invitată în emisiunea Vorbește lumea, de la PRO TV, acolo unde a vorbit despre problemele pe care le-a avut în dragoste, dar și despre ce a învâțat din eșecuri. 


Manechinul internațional spune că nu mai aleargă după faimă și că tot ce își dorește este să fie fericită.

 

"Am fost și eu rușinoasă, am avut o grămadă de răni pe care acum le înțeleg, Dumnezeu mi-a dat noroc în viață, să pot să călătoresc, să pot să întâlnesc lume faimoasă, văd oamenii ăștia care sunt bogați, sunt faimoși, mulți dintre ei nu sunt fericiți (...) eu mi-am dorit mereu să fiu fericită."


Alina Pușcău l-a părăsit pe Vin Diesel la prima greseală: „I-am zis nu, dar bineînțeles că m-am supărat. Din cauza aia s-a terminat relația”

Mai mult, vedeta spune că, de fapt, n-a fost îndrăgostită niciodată și că toate relațiile în care a fost implicată erau toxice. 

"Eu am crezut că în relațiile celelalte am fost îndrăgostită, dar nu am fost, până când nu m-am descoperit pe mine (...) Nu am fost îndrăgostită, mi-am dat seama că toate relațiile pe care le-am avut au fost toxice, dar mi-au arătat ce aveam de lucrat la mine, ca să pot să întâlnesc jumătatea cealaltă, care este exact ca mine.(...) Din relația cu Vin Diesel țin minte că îmi spunea că sunt puternică și că pot să fac orice, stai puțin , tu ești star, eu nu sunt, dar mi-am dat seama apoi că nu contează asta, contează să fii un om bun.(...) N-aveam cum să am pe cineva, să am familie, probabil eram divorțată până acum și cu un copil, dar am vrut să merg cât mai departe și să înțeleg de ce sunt eu aici pe Pământ, după aceea pot să întâlnesc dacă e să fie, dacă nu e...Cu bărbatul trebuie să te simți ca acasă, nu trebuie să fie chimia aia, că e o boală, trebuie să te simți în suflet că ești împlinită (...) Anul viitor vreau să plec din nou în Los Angeles, nu cred că aici pot să întâlnesc pe cineva, îmi e greu să înțeleg mentalitatea, am plecat de mică și am altfel de mentalitate."


Alina Pușcău, marele regret, la 10 ani de la moartea tatălui său: „I-am divorțat pe părinții mei, i-am luat casă mamei mele și tatăl meu în fiecare zi voia să vorbească cu mine”

 

Alina Pușcău a vorbit despre relația pe care a avut-o cu tatăl său, la 10 ani de la moartea părintelui său. Cinci azi de zile a refuzat să vorbească cu acesta. 

 

Alina Pușcău a fost invitata Ilincăi Vandici, în cadrul podcastului Te ascult, unde a vorbit a vorbit despre relația cu tatăl său, dar și despre cum a schimbat-o șederea în America. 

 

 
"Invitata mea de astăzi are o super poveste de viața! Chiar dacă trăiește printre starurile de la Hollywood, si ai spune ca existența ei este una de poveste, totuși nu a fost ocolită de durere, de trădare, de situații ce i-au lăsat răni adânci in suflet. De ce nu a vrut Alina Pușcău să se căsătorească cu Vin Diesel, despre ce discuta cu Leonardo DiCaprio sau JayZ atunci când se întâlnesc, cum i-au fost vândute rochiile și pantofii de mii de dolari și a rămas doar cu o valiza de lucruri, dar mai ales cum a reușit sa-și vindece inima după toate lucrurile dure pe care le-a trăit,  aflați doar urmărind integral episodul.", este modul în care și-a anunțat invitata, Ilinca Vandici. 

 
Nu a vorbit cinci ani cu tatăl său

Alina Pușcău a învățat o lecție dureroasă de la viață. Vedeta nu a avut o relație prea apropiată cu tatăl ei și recunoaște că timp de 5 ani nici nu a vrut să îi vorbească sau să știe ceva de el. A aflat că părintele ei s-a sfârșit printr-un telefon, care avea să o urmărească ani la rând. 

"Tatal meu a decedat acum vreo 10 ani și eram supărată pe el și am crezut că e vina mea. Tot timpul am crezut că eu sunt vinovată, că nu am vrut să vorbesc cu el. I-am divorțat pe părinții mei, i-am luat casă mamei mele și tatăl meu în fiecare zi voia să vorbească cu mine. În fiecare zi mă suna. Cinci ani de zile. Am fost foarte supărată, am fost foarte orgolioasă, foarte mult ego și mă termina ego-ul ăsta și mândria, dar eu tot nu mă lăsam. Am fost foarte încăpățânată și nu am vrut să răspund și într-o zi sora mea m-a sunat, vezi că o să moară, că ajunsese Salvarea la el, că a făcut un atac de cord. Și atunci am înțeles că în viață, mai ales cu părinții, trebuie să lași poarta deschisă și că eu trebuie să îmi accept părinții așa cum sunt, pentru că eu sunt unealta prin care eu pot să vindec asta. Eu sunt aici să vindec ce nu au putut ei să facă. Nu am reusit să vorbesc cu el, dar am fost la înmormântarea lui(...) Eu am crescut să cred că bărbații care te resping, te cerți cu ei și se întorc la tine, acolo este iubire! Dar nu este iubire! Este o boală. (...) Nu am vrut să mă căsătoresc, nu am vrut să am copii până nu găsesc liniștea asta de care am nevoie. "

S-a luptat cu depresia și a încercat să-și găsească sensul vieții
 


 
"Am fost și religioasă, am luat-o și cu religia....M-am făcut și evreică...Am încercat totul în viață...Doar să găsesc drumul meu...Am avut și depresii.. Nu știu dacă erau depresii. Nu eram depresivă, dar am avut căderi..."
 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel