Alina Pușcaș, motivul pentru care a amânat nunta cu Mihai Stoenescu. Ce decizie a luat vedeta: „Dacă mai are sens...”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Alina Pușcaș, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Alina Pușcaș, instagram

Alina Pușcaș a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a amânat nunta cu Mihai Stoenescu. 

Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu foarmează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz, de mai bine de 8 ani. Cei doi au împreună trei copii, Alexandru (8 ani) și două fetițe, Melissa Antonia (6 ani) și Iris (4 ani). Cu toate astea, prezentatoarea TV și partenerul său nu au reușit să ajungă în fața altarului.

Alina Pușcaș, motivul pentru care a amânat nunta cu Mihai Stoenescu

De fiecare dată când s-au decis să își unească destinele în fața lui Dumnezeu, au intervenit alte lucruri, care le-au dat planurile peste cap. Cei doi își propuseseră să facă nunta în urmă cu trei ani. Mai exact, după cununia civilă din 2019, Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu intenționau să facă nunta în  în Mykonos, Grecia, însp pandemia de coronavirus le-a dat planurile peste cap. 

„Noi am vrut să facem nunta în 2019. Am făcut atunci cununia civilă și în 2020, era deja programat totul să facem nuntă în Grecia, în Mykonos, însă a venit pandemia. Și s-a închis. Nu am avut voie. Ne-au spus foarte clar că putem să facem petrecere, dar nu se dansează, se stă la masă, nu ai voie să fii mai mult de 50 de persoane și după ce am zis că de ce o fac acolo. Mykonos pentru noi e o insulă specială și de asta am ales să facem acolo și atunci am renunțat, pentru că nu aveam cum să facem genul acesta de petrecere”, a spus Alina Pușcaș.

Prezentatoarea TV speră ca anul viitor să îmbrace rochia de mireasă. Vedeta a mărturisit că își dorește o nuntă clasică, în care să sărbătorească și cei 10 ani de relație. 

„Noi ne-am fi dorit să facem o nuntă-petrecere, nu nunta clasică, cu sărmăluțe sau cu mâncarea adusă la masă, cum este la noi, la saloanele de nunți. Și am zis că mai așteptăm puțin. De atunci au trecut doi ani și suntem în 2023 și facem 9 ani. Am zis dacă mai are sens să facem și am zis că o să facem o petrecere în care sărbătorim și cei 10 ani de relație, că, altfel, mi se pare așa. Deci, în 2024, pe 20 noiembrie”, a mai spus prezentatoarea TV, la Antena Stars.

Alina Pușcaș: ”Îmi face cele mai frumoase cadouri”

Alina Pușcaș recunoaște că soțul ei este foarte atent cu ea și are mare grijă de cei trei copii. Totodată, vedeta susține că flacăra iubirii dintre ea și Mihai Stoenescu a rămas la fel de puternică ca în ziua în care s-au cunoscut. 

„Aș trece tot, până și nebunia pe care o are o apreciez, pentru că mă ține în priză și mă ține tânără, adică am tot timpul preocupări. Îmi place foarte mult nebunia asta a lui, spontaneitatea lui, îmi place că știe cât de important este să ne trăim viața de cuplu, că știe că trebuie să ne împărțim între copii și noi, îmi place că îmi face cadouri frumoase. Ultima oară mi-a schimbat ceasul, pentru că m-am plictisit de fostul meu ceas, e chiar ultimul pe care mi l-a făcut cadou, mi l-am și dorit, e foarte frumos.”, a mai spus Alina Pușcaș.

Citește și: Alina Pușcaș, refuzată de o agenție de modeling din cauza vergeturilor: „Am crezut că nu sunt suficientă eu, eram foarte supărată”

Alina Pușcaș, diagnosticată cu aceeași boală de care suferă și Adda. Vedeta a fost mușcată de o căpușă pe platourile de filmare



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel