Alina Pușcaș, refuzată de o agenție de modeling din cauza vergeturilor: „Am crezut că nu sunt suficientă eu, eram foarte supărată”

Data publicării:
Sursa foto: Alina Pușcaș, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Alina Pușcaș, instagram

Alina Pușcaș a povestit o întâmplare care a marcat-o. Vedeta a fost refuzată de o agenție de modele din cauza vergeturilor.

După scandalul care s-a aprins în urma declarațiilor controversate făcute de George Buhnici, Alina Pușcaș a povestit o întâmplare care a marcat-o profund. Mai exact, vedeta a povestit cum a fost refuzată de o agenție de modeling din cauza faptului că avea vergeturi pe coapse.

Alina Pușcaș, refuzată de o agenție de modeling din cauza vergeturilor

„Am de gând să vă zic părerea mea! Nu e un subiect Hot, dar este extrem de dezbătut. Am puțin șocată de declarațiile lui George Buhnici. Am fost șocată de faptul că astfel de declarații au venit din partea lui, din partea unui om cu experiență în televiziune. Care știe foarte clar cât de periculoase sunt astfel de afirmații publice. Nu voiam să deschid subiectul, dar totuși o fac. (…)

Carmen Tănase a răbufnit la adresa lui George Buhnici: „Vergeturile nu se rezolvă la sală! Fătălăilor trebuie să li se explice pe limba lor”

Îmi amintesc cu tristețe că în adolescență mi-am dorit să merg la o agenție de modele. Am obținut interviul, dar când au văzut că am vergeturi pe coapse, m-au refuzat imediat. Pe atunci am crezut că nu sunt suficientă eu, eram foarte supărată și dezamăgită. Am zis că nu am șanse să fie între manechine din cauza vergeturilor. Eu m-am ales cu vergeturi și după cele trei sarcini minunate pe care le-am avut, a fost vorba despre modificările de volum. Concluzia, pe lângă cele două replici care nu pot fi justificate, se pare că este vorba și de dezinformare. Vergeturile nu se tratează la „săliță”, doar mai diminuezi din ele. Efortul ar fi în zadar și doar pentru a mulțumi pe cineva care nu contează. Vergeturile sunt sexy!”, este mesajul Alinei Pușcaș, potrivit okmagazine.ro.

Declarațiile controversate ale lui George Buhnici

"Mi se pare că ar trebui să le spunem oamenilor din jurul nostru când arată bine că arată bine şi am văzut fete care arată foarte bine aici. Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi.  Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală", a spus George Buhnici. 

"Șanşa vieţii mele e o soţie care arată ca o minoră. Eu am norocul că am o soţie care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele, jur. Uită-te la ea! Câţi ani îi dai?", a mai spus George Buhnici. 

Citește și:  Monica Pop intervine în scandalul celulitei și al vergeturilor. Ce mesaj a transmis medicul familiei Buhnici: ”Examen oftalmologic urgent!”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel