Alina Pușcaș, deranjată de părinții care nu-și stăpânesc copiii: „Nu are de unde să știe limitele”

Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ Alina Pușcaș
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Alina Pușcaș

Alina Pușcaș este o mamă devotată familiei ei. Aceasta are câteva metode inedite prin care îi educă pe cei mici.

La vârsta de 37 de ani, Alina Pușcaș se bucură de o frumoasă și numeroasă familie, reușind cu succes să împlinească atât rolul de mamă devotată, cât și pe cel de carieristă exemplară. Cunoscuta prezentatoare de la Antena 1 este căsătorită cu medicul stomatolog Mihai Stoenescu, și împreună au trei copii adorabili - Alexandru, Antonia și Iris. Alina găsește echilibrul perfect între viața personală și profesională, reușind să aducă fericire și succes atât în carieră, cât și în viața de familie.

Să nu fii prea prieten cu copilul

În cadrul podcastului Urban Flex, moderat de Otravă, Alina Pușcaș a dezvăluit că este o mamă cu o disciplină mai strictă atunci când situația o impune și nu ezită să intervină hotărât atunci când lucrurile scapă de sub control în familia sa. Ea a mărturisit că este deranjată atunci când observă părinți care nu reușesc să-și controleze copiii. Interviul complet cu Alina Pușcaș abordează subiectul rigurozității ei ca mamă și oferă o perspectivă asupra abordării sale în creșterea și educarea copiilor.

„În momentul în care ești prea prieten cu copilul, ți se va urca în cârcă, pentru că ei se nasc să fie mici șantajiști, așa că trebuie găsită varianta de mijloc în care să nu fii nici prea prieten, nici prea militar. Ți se schimbă radical viața când ai copii, dar e foarte important cum o faci. Dacă ții foarte mult la viața ta socială, o să găsești o variantă. Mă indispune când văd părinți care nu reușesc să-și controleze copiii. Nu sunt genul de părinte care sa fie împotriva cuvântului “NU”; din punctul meu de vedere trebuie să îi spui “nu” atunci când încalcă niște limite, pentru că el nu are de unde să știe care sunt aceste limite, care este diferența între bine și rău”, a precizat Alina Pușcașu.

Îi ajuta pe bunici în gospodărie

Atât tatăl, cât și mătușa vedetei de la Antena 1 au fost militari în cadrul forțelor armate, dar în copilărie, mama sa era cea care impunea disciplina și se comporta ca o adevărată "militară" în familia lor.

“Viața mea cea mai frumoasa a fost la bunici, în vacanțele de vară, așa cum probabil sunt pentru toți copiii. Îi ajutam pe bunici cu animale, pentru că eram acel copil din tot Ludușul care băga animalele în pat. Am avut o copilărie destul de strictă, mama fiind „militarul” familiei”, a precizat vedeta.

Viața de mămică- solicitantă

Referindu-se la experiența sa ca mamă înainte ca al treilea copil să se nască, Alina Pușcaș a mărturisit că, deși viața de mămică poate fi solicitantă și obositoare, este, în același timp, o experiență deosebit de frumoasă.

“Viața de mămică este solicitantă. Pare că pot să fac față. Mă descurc. E obositor, solicitant, dar e foarte frumos. Sunt eu, este Mihai, avem o bonă și bunica din când în când, pentru că are o vârstă și nu pot să o solicit foarte mult. Sunt genul de mamă care le spune nu destul de des. Nu sunt o mamă care crede că tot ce cere copilul este bine și nici genul de mamă care își cocoloșește copiii. Trebuie să ia cumva viața în piept, nu pot să-i țin tot timpul sub aripa mea”, a mai adăugat Alina.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel