Alina Pușcaș, descoperire șocantă despre tatăl ei, la ani distanță după ce a abandonat-o: „La înmormântare am aflat”

Data publicării:

Alina Pușcaș a crescut fără tată. Părinții ei au divorțat când ea era mică, iar tatăl ei și-a refăcut viața alături de o altă femeie. 

Alina Pușcaș nu a avut o relație apropiată cu tatăl ei. Vedeta abia și-a mai văzut părintele după ce acesta a divorțat de mama sa și s-a recăsătorit cu o altă femeie. Are chiar și o soră vitregă, din noul mariaj al tatălui său, însă și-a cunoscut părintele atât de puțin. 

 

„Eu nu aveam practic o relație cu tatăl meu. Poate să mă fi sunat el pe mine de vreo 2-3 ori în viață. În rest ori sunam eu, ori mergeam eu la el. Partea bună era că bunicii din partea tatăl lui meu și sora tatălui meu îmi erau cei mai apropiați. Și eu mergeam în fiecare vacanță de vară la bunicii mei.

Eu îl întâlneam acolo când veneam. Plus că eu am o soră din partea lui. El s-a recăsătorit și am o soră, Alexandra, cu care eu mă înțelegeam foarte bine când eram copii. Amândouă stăteam în vacanță acolo. Dar cam asta era relația noastră. Și atunci cumva a fost o frustrare. Eu vedeam lucrurile cu totul altfel: ziceam eu nu am nimic și ea are totul (sora mea). Și atunci cu sufletul de copil le înregistram pe toate ca pe niște supărări, lovituri urâte.”, a mărturisit în podcastul Ilincăi Vandici.

 

Ce a descoperit vedeta la moartea tatălui ei

În urmă cu 5 ani, tatăl vedetei a murit, iar la înmormântare, aceasta a fost șocată să afle cât de bine îi semăna bărbatului. 


„Tatăl meu a murit de Sfinții Mihail și Gavril, acum 5 ani(...). La înmormântare am aflat de la prieteni de-ai lui că era instructor de schi, eu dorindu-mi foarte mult să învăț să schiez. M-am uitat la Mihai și a rămas și el mască. Mihai m-a învățat să schiez în 2014. Acest lucru va funcționa ca anti-exemplu pentru mine, ca să le îndeplinesc toate dorințele copiilor mei”, a povestit Alina Pușcaș, în podcastul lui Radu Țibulcă.

 

Nu a avut o relație apropiată cu tatăl ei


Vedeta spune că după divorțul părinților, ea a rămas cu mama ei și a pierdut legătura cu tatăl său. 
Alina Pușcaș nu mai păstra legătura cu tatăl ei. Aceasta recunoaște că i-a lipsit enorm prezența unei figuri masculine în casă și abia în căsnicia cu Mihai Stoenescu a reușit să își vindece anumite răni cauzate de relația deficitară pe care a avut-o cu tatăl ei. 

„El era în familia lui. Am auzit din stânga și din dreapta că ar fi fost mândru. Nu mai vorbeam de mulți ani. Când eram eu micuță ne vedeam o dată pe lună, așa scria la carte. Am avut o relație extraordinară cu sora tatălui meu și cu bunicii din partea lui. Îmi lipsea din familie acea părere bărbătească, acea siguranță pe care tatăl o oferă familiei. În relația cu soțul meu, mi-am dorit să mă simt protejată și am și obținut asta”, a mai spus Alina Pușcaș.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel