Alina Mîndru, sensibilă și copilăroasă în producția Bravo, tată: „Orice zi de filmare e o sărbătoare!’’

Data actualizării: | Data publicării:

Actrița Alina Mîndru face parte din distribuția serialului de comedie Bravo, tată!, difuzat în fiecare duminică, de la 20:00, la Antena 1. Serialul îi are ca protagonişti pe Răzvan Fodor, Liviu Vârciu, Cosmin Natanticu și Ștefan Pavel, patru bărbați din medii complet diferite, care devin prieteni prin prisma grădiniței unde copiii lor sunt înscriși.

,,De obicei, când primesc vești bune, mă bucur, iar vestea că am luat proba a fost una foarte bună. Iar dacă la început mă bucuram că o să lucrez la un proiect fain care e și de lungă durată, acum am mult mai multe motive. Până la urmă, asta e cheia succesului, nu? Să te bucuri de ceea ce faci’’, dezvăluie actrița, care, în serial, o interpretează pe Crenguța, educatoarea grădiniței sunt înscriși copiii celor patru tătici. ,,Crenguța este o femeie naivă, sensibilă, copilăroasă, dar care știe foarte bine cum să-și ducă țelul la bun sfârșit. Este genul de persoană care nu acceptă un refuz și, de multe ori, mă uimesc foarte tare alegerile pe care le face și hotărârea ei de neclintit, dar mă și distrează teribil’’, povestește Alina.

 Despre distribuție, actrița dezvăluie că îi cunoștea pe Ștefan, cu care a mai jucat într-un spectacol, și pe Cosmin, cu care a filmat pentru un alt serial: ,,Mi se pare un atu să-ți cunoști partenerul, în cazul meu, pe Ștefan, mai ales că între personajele noastre se întâmplă atâtea.’’

,,În mare parte, se simte că se lucrează la un serial de comedie. Ne distrăm și încercăm pe cât posibil să o facem în așa fel încât să-i distrăm și pe cei de acasă. Sunt momente în care se simte oboseala, dar, vorba aia… no pain, no gain. Orice zi de filmare e o sărbătoare, nu neapărat cu pahare, confetti și inimioare, dar îmi place tot ce mi se întâmplă’’, declară, entuziasmată, actrița.

 

Cum ajung să treacă împreună prin tot felul de întâmplări și situații un fost artist devenit influencer, un văduv intelectual, un  casnic întreținut și un băiat de modă veche, ce încă mai comercializează haine și parfumuri din portbagaj, telespectatorii vor afla urmărind, toamna aceasta, în fiecare duminică, de la ora 20:00, serialul ,,Bravo, tată!”, difuzat la Antena 1 și pe AntenaPLAY.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel