Alina Laufer și-a dus gemenii la creșă, înainte ca aceștia să împlinească 1 an: „Nu au plâns deloc, s-au integrat imediat”

Data publicării:
Alina Laufer, foto Facebook
Descriere foto: Alina Laufer, foto Facebook

Alina Laufer și-a înscris bebelușii la creșă. 

În urmă cu 11 luni, Alina Laufer a născut prematur o pereche de gemeni, o fetiță și un băiat, iar după câteva săptămâni petrecute în incubator, gemenii au fost externați împreună cu mama lor. 

Alina Laufer și Ilan Laufer au decis să își înscrie micuții la creșă, cu puțin timp înainte ca aceștia să împlineacă un an. Davina și Nathaniel vor împlini 1 an pe 15 februarie, iar prima zi de creșă a fost un succes. Alina spune că a avut emoții mari înainte de a-i duce la creșă, însă micuții s-au integrat imediat. 

„Emoții? DA. Teamă? Poate. Gânduri? 1 milion?

Când eu și Ilan ne-am decis că este timpul ca piticii noștri să meargă la creșă, m-au cuprins toate emoțiile pământului. În mintea mea erau numai gânduri că «pot să stau fără puii mei câteva ore?», «oare o să plângă?», «dacă nu mănâncă…» etc, doar că astăzi când am ajuns aici, toată imaginea zilei din mintea mea a dispărut ca prin minune! Davina  și Nathaniel nu au plâns deloc, s-au integrat imediat și ce credeți? Chiar au mâncat TOT!”, a scris vedeta pe rețelele de socializare, în dreptul unui video cu micuții. 


Alina Laufer mai are o fetiță în vârstă de 13 ani, din fosta căsnicie cu artistul Jorge. 


Alina Laufer a trecut prin momente grele după nașterea gemenilor. Aceasta a născut prematur, la 29 de săptămâni, iar proaspăta mămică și gemenii au stat internați timp de o lună și jumătate. Cei mici au avut nevoie de ingrijirea medicilor, iar Alina Laufer a declarat că fără gemeni nu va părăsi spitalul. 


„Gemenii au crescut măricei, deja au depășit 2 kg. Sunt foarte bine, sunt îngrijiți. Am avut o echipă de medici fantastici aici [Maternitatea Giulești]. (…) Nu mai mănâncă prin gavaj deja, încercăm cu biberonul. În ultimele zile m-am stresat destul de mult pentru că am doi. (…)

În ultimele două zile i-am îndopat ca pe gâște, nu-i las până nu termină aproape tot din biberon. În clipa în care vor lua în greutate mâncând de la biberon o să plecăm și noi acasă. Ilan ne așteaptă. A pregătit și mai bine camera lor', a dezvăluit Alina în emisiunea Teo Show, în urmă cu un an.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel