Alina Laufer nu își va boteza gemenii: „La evrei nu există acest obicei”. Ce tradiții va urma soția lui Ilan Laufer

Data actualizării: | Data publicării:

Alina și Ilan Laufer au devenit părinți în urmă cu câteva luni. Din cauză că a născut prematur, proaspăta mămică a fost nevoită să petreacă o perioadă în spital alături de bebeluși. Acum, vedeta și gemenii sunt acasă, iar proaspătul tătic este în culmea fericirii. 

2021 a început destul de greu pentru Alina și Ilan Laufer. Alina a născut înainte de termen și a stat cu sufletul la gură, în spital, așteptând ca medicii să-i spună că micuții sunt în afara oricărui pericol. Acum, situația s-a schimbat în bine. Alina și cei doi gemeni, fată și băiat, sunt acasă, iar proaspeții părinți trăiesc cele mai minunate clipe din viața lor. 

 

Deși toată lumea se aștepta să afle de botezul gemenilor, Alina Laufer a explicat că acesta nu avea loc, dar fiind că acest obicei nu se practică și la evrei. În schimb, vedeta anunță că abia așteaptă să treacă pandemia, pentru a putea da o petrecere grandioasă pentru bebeluși. 

 


„Nu vom face botez, la evrei nu există acest obicei. Va trebui să facem circumcizia, însă Nathaniel a fost prea mic. Nu puteam face acum, în pandemie, petrecere. O să facem însă un party cu prietenii și familia cand scăpăm de pandemie”, a spus Alina la Exclusiv VIP, emisiunea realizată de Cristi Brancu, la Prima TV.

 

Cum pericolele au trecut, soții Laufer și-au făcut curaj și și-au scos bebelușii în lume. 


 „Am plecat cu cei mici. Am fost la părinții mei, în Prahova. Am vrut să vedem dacă ne descurcăm, au fost foarte cuminți și am căpătat curaj. Vrem să plecăm cu ei în vacanță, pentru că am stat foarte mult în spital și în casă.


Suntem doi părinți fericiți, eu și Ilan ne sincronizăm perfect. Mă ajută la băiță și a făcut și o tură de noapte”, i-a povestit Alina Laufer lui Cristi Brancu.


Alina Laufer spune că gemenii sunt încă sub observație, din cauză că s-au născut prematur. Copiii născuți înainte de termen riscă o serie de probleme de sănătate. 

„Am așteptat acești copii 9 ani de zile. Avem în continuare controale, am primit la externare o listă cu instrucțiuni. Trebuie să mergem la control oftalmologic o dată la două săptămâni, pentru că prematurii dezvoltă retinopatie, avem control neurologic, ecografii de șold. În cazul copiilor prematuri sunt o serie de controale ce trebuie respectate”, a mai spus vedeta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel