Alina Laufer, internată de URGENȚĂ. Pericol în sacină. Soțul vedetei, DISPERAT: „Totul s-a petrecut foarte repede”

Data publicării:
Ilan și Alina Laufer, foto Facebook
Descriere foto: Ilan și Alina Laufer, foto Facebook

Alina Laufer, însărcinată în șapte luni, trece prim momente de groază. Vedeta a ajuns de urgență la spital, după ce una dintre membrane s-a rupt și a inceput să piardă lichid amniotic.

Anunțul a fost făcut chiar de soțul acesteia, Ilan Laufer, care a mărturisit că este îngrijorat de starea soției sale și că se roagă ca aceasta să se întoarcă acasă sănătoasă și să poată ducă sarcina la bun sfârșit. 

 

 

 

„Scumpa mea soție Alina a fost internată ieri de urgență la spital, din cauză că una dintre membrane s-a rupt și a inceput să piardă lichid amniotic. Totul s-a petrecut foarte repede, am ajuns la camera de gardă, Alina a fost preluată de personalul medical și, după 15 minute, am aflat că va rămâne internată în spital pentru cel puțin două săptămâni. Cu toate că nu pot fi alături de ea din cauza regulilor foarte stricte din spital, Alina luptă în fiecare moment să ducă sarcina mai departe. Mă rog la Dumnezeu să îi aducă acasă sănătoși pe toți trei. Îi puteți lăsa un mesaj de încurajare Alinei chiar aici! Mulțumesc familiei pentru tot sprijinul și suportul acordat”, a scris Ilan Laufer pe Facebook.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel