Alina Laufer, însărcinată în șapte luni, rămâne internată în spital: Exista un pericol de infecție

Data publicării:
Alina Laufer, foto Facebook
Descriere foto: Alina Laufer, foto Facebook

Alina Laufer va rămâne internată în spital până când va naște. Sarcina vedetei este în pericol și trebuie să fie monitorizată de medici.

Alina Laufer a fost internată în spital, în urmă cu câteva zile, după ce a început să piardă  lichid amniotic.  

Vedeta este însărcinată în 7 luni și are în acest moment risc de naștere prematură. Soția lui Ilan Laufer a rămas însărcinată în urma unui tratament de fertilizare in vitro, fapt care adaugă un risc în plus de naștere îninte de termen. 

 
Alina Laufer, însărcinată în șapte luni, primele declarații de pe patul de spital. Cum și-a pus sarcina în pericol: „Am tot făcut efort, am fost și la sală”

 

”Slavă Domnului acum sunt bine. Tocmai ce am făcut un set de analize de dimineață și am aflat că atât eu, cât și bebelușii suntem bine. Exista un pericol de infecție, pentru că mi s-au fisurat membranele la fetiță. Mi-au ieșit leucocitele foarte bune, asta înseamnă că pot să-i mai țin puțin în burtică. Acum am o perfuzie, am nevoie de fier, pentru că am hemoglobina scăzută, dar mă simt în siguranță și protejată aici în spital. ”Nu o să pot reveni acasă până nu nasc”, a declarat Alina în cadrul emisiunii Vorbește Lumea, de la ProTv, 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel