Alina Laufer, însărcinată în șapte luni, primele declarații de pe patul de spital. Cum și-a pus sarcina în pericol: „Am tot făcut efort, am fost și la sală”

Data publicării:

Alina Laufer trece prin momente dificile. Însărcinată în șapte luni, vedeta a ajuns de urgență la spital, după ce a început să piardă lichid amniotic.

În urmă cu 2 zile, Alina Laufer ajuns de urgență la spital. Vedeta este însărcinată în 7 luni și are în acest moment risc de naștere prematură. Soția lui Ilan Laufer a rămas însărcinată în urma unui tratament de fertilizare in vitro, fapt care adaugă un risc în plus de naștere îninte de termen. 

 

Frumoasa blondă a mărturisit că s-a simțit foarte bine, așa că a decis să își continue antrenamentele, fapt care a solicitat-o foarte mult. Problemele cu care se confruntă acum, ar fi cauzate de efortul pe care l-a depus. 

 

 

„Sunt internată la Giulești și deocamdată suntem bine, atât eu cât și copiii. Recomandarea medicului este să stau cât pot la pat pentru că mi s-a rupt membrana și pierd lichid. Nu nasc încă! Eu sper să reușesc să duc gemenii la un kilogram jumate. Aș fi chiar fericită! La sarcina prin inseminare se poate naște înainte de termen sau prematur. Ei acum au cam 1 kilogram 200 unul și 1 kilogram 100 celălalt. Eu îmi doresc și sper să pot duce sarcina până la 32 de săptămâni. Cred că aș bate recordul! Deocamdată nu am contracții. M-au testat în spital de Covid și stafilococ auriu… La mine copiii sunt în săculețe separate, îi pot naște și pe rând. E sarcină gemelară, sunt multe de luat în calcul, plus că mai e și vârsta… Aveam impresia că mi-e bine și am tot făcut efort, am fost și la sală, de fapt am făcut sport acasă, m-am antrenat, dar fără greutăți', a spus Alina Laufer pentru Ciao.ro.

 

 

Ilan Laufer, extrem de îngrijorat

 

 

Ilan Laufer a anunțat, ieri, pe rețelele de socializare, că soția sa este internată în spital. Acesta a mărturisit că este îngrijorat de starea soției sale și că se roagă ca aceasta să se întoarcă acasă sănătoasă și să poată ducă sarcina la bun sfârșit. 

 

 

“Scumpa mea soție Alina, a fost internată ieri de urgență la spital, din cauza că una dintre membrane s-a rupt și a început să piardă lichid amniotic. Totul s-a petrecut foarte repede, am ajuns la camera de gardă, Alina a fost preluată de personalul medical și, după 15 minute, am aflat că va rămâne internată în spital pentru cel puțîn două săptămâni. Cu toate că nu pot fi alături de ea din cauza regulilor foarte stricte din spital, Alina luptă în fiecare moment să ducă sarcina mai departe.
Mă rog la Dumnezeu să îi aducă acasă sănătoși pe toți trei. Îi puteți lăsă un mesaj de încurajare Alinei chiar aici! Mulțumesc familiei pentru tot sprijinul și suportul acordat!”, a scris Ilan Laufer pe rețelele de socializare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel