Alina, contabila curajoasă de la Insula de 1 milion. Și-a dat demisia pentru a participa la show: „Nu mă tem să o iau de la zero”

Data publicării:

Alina Petrea s-a impus repede în tabăra Sudicilor la "Insula de 1 milion", reality show-ul difuzat sâmbătă și duminică, la 21:00, și lunea, la 20:00, la Kanal D.

A intrat în conflict cu doamna Angela, cu Mădălina și a făcut jocurile într-una dintre edițiile săptămânii trecute, alegând să între în luptă alături de coechipiera sa Elena, și de vesticile Emilia și Camelia, competiție pe care a și câștigat-o.

Alina are 35 de ani, este de profesie contabil, originară din Botoșani însă locuiește în Iași, alături de soțul și fiul său, Victor, în vârstă de 6 ani. A făcut sport de performanță, handbal și fotbal, și a intrat în acest experiment social din dorința de a retrăi adrenalina și spiritul unei competiții. Nu se teme de necunoscut, pentru că a avut de-a lungul existenței sale mereu de ales dintr-un lung șir de drumuri la răscruce, alegând mereu calea necunoscutului.  Viața sa a fost un periplu prin Europa. La 18 ani s-a mutat alături de familie în Italia, la 24 a decis împreună cu soțul sau să își facă un viitor în Irlanda. Nu a speriat-o nimic, cu atât mai mult cu cât, încă din copilărie, familia sa a căutat șansa unui viitor mai bun în străinătate.        

 "Copilăria mea a fost una foarte frumoasă, sunt cea mai mică dintre frați și am fost cea mai alintată și protejată. Am fost o norocoasă, pentru că părinții și frații m-au iubit foarte mult și încă o fac. Tata a plecat pe când eu aveam șase ani, în Israel că să ne ofere un trăi mai bun. Am crescut doar cu mama și frații, pentru că el era mai mult plecat. Mama a plecat și ea definitiv la tata în Italia când aveam 16 ani. Am fost și sunt o luptătoare. În fiecare vacanță plecam la părinții mei. Au fost perioade în care mi-au lipsit. (…) Ei au încercat să îmi ofere totul, dar lipsa lor nu au putut să o rezolve, chiar dacă lucrurile materiale erau la discreția mea”, declara Alina înainte de a pleca în aventura din Republica Dominicană.

VEZI și: Cu ce a așteptat-o soțul pe Elena, concurenta care a părăsit recent Insula de 1 milion: „Știa că îmi place mult”

“Cred că cineva acolo sus mă iubește”

Dorința de a fi parte din acest experiment social a fost puternică, astfel încât nu a ezitat să își dea demisia pentru a fi în mijlocul acțiunii. Fire analitică, pasionată de "matematică și cifre", Alina este determinată să ajungă până la finalul competiției.

"Eu vreau să rămân omul pe care lumea îl știe. Dar poate că acolo o să îmi fure foamea mintea. Înfometată, înfrigurată, nedormită, nemancata, poate rațiunea mea nu va fi aceeași. Sunt o persoană care nu se teme să o ia de la zero niciodată, pentru că sunt foarte ambițioasă și îmi place mereu să lupt. Eu sper să nu fiu prima care va ieși din concurs. Dacă va fi cazul să ajung la probe, voi da tot ce pot mai bine din mine să nu fiu eliminată. Cred că cineva acolo sus mă iubește și nu cred că voi fi prima din concurs care va ieși. Sper să ies ultima", a subliniat Alina.

În ediție de mâine seară a reality show-ului “Insula de 1 milion”, doi Sudici vor face jocurile pe insula.  Cosmin Cernat, gazdă reality show-ului Insula de 1 milion", i-a suprins pe cei 36 de concurenți rămași în competitie, după ce a anunțat că va învârti ruletă de două ori pentru că sâmbăta aceasta jocul va fi pe două echipe formate din câte 10 oameni, alese de cei doi norocoși ai ruletei, Szilard și Maria.

Nu pierdeți în fiecare sâmbătă su duminică, de la ora 21:00, și lunea, de la ora 20:00, confruntările dramatice de pe “Insula de 1 milion”, reality show-ul prezentat de Cosmin Cernat, la Kanal D.

VEZI și: Sorin de la Insula de 1 milion, poveste de viață demnă de un film. Olimpic la matematică, din “ambiție” a rămas corigent, apoi s-a urcat în primul autocar către Spania



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel