Sorin de la Insula de 1 milion, poveste de viață demnă de un film. Olimpic la matematică, din “ambiție” a rămas corigent, apoi s-a urcat în primul autocar către Spania

Data publicării:

Sorin, unul dintre concurenții de la "Insula de 1 milion", reality-ul difuzat la Kanal D sâmbăta și duminică, de la 21:00, și lunea, la 20:00, a captat cu siguranță atenția publicului, atât prin discuțiile din arenă sau din campul nordicilor, cât și prin evoluția sa la probe.

În cadrul jocurilor și probelor în care a fost nominalizat, Sorin s-a remarcat prin rezistență, concentrare și forță, evidențiindu-se ca un competitor redutabil.

Cu toate acestea, un aspect mai puțin cunoscut despre Sorin a ieșit la iveală înainte ca acesta să plece  în aventura "Insula de 1 milion". Acesta a împărtășit o experiență de viață radicală din trecutul său, dezvăluind că, după absolvirea liceului, a avut curajul să-și urmeze propriile vise și să-și caute drumul în Spania, fără să știe exact ce îl așteaptă.

“Eu am fost olimpic la mate și pentru asta am ales profilul de la liceu mate-info; doar că acolo a fost o neînțelegere între mine și profesoara de informatică și când am terminat clasa a douăsprezecea, m-a lăsat corigent… Nu m-a lăsat să mă înscriu în BAC. A fost așa o ambiție și din partea ei, și din a mea… Am refuzat eu să mai scriu la teste. După ce am rămas corigent, părinții au fost puțin dezamăgiți de mine, pentru că nu se așteptau la lucrul acesta și mi-am dat corigenta în toamna. După ce mi-au spus că am trecut, în drum spre casă … m-am urcat într-un taxi și am plecat direct în Spania. Nu știam unde am să ajung, că am să ajung direct în Spania, dar am mers într-un oraș, de unde știam că pleacă autocare în afară, și primul care a venit mergea în Spania. Mi-am zis: „perfect”. Mi-am plătit drumul, aveam la mine doar tricoul, pantalonii scurți, un hanorac, banii și buletinul. Nu am avut nici telefonul la mine”.

Sorin spera ca perioada petrecută departe de casă să îl ajute să se liniștească și să se cunoască mai bine. Iar decizia, chiar dacă a fost una radicală, s-a dovedit de bun augur.

“A fost așa, ca să dau un pic de timp, să treacă totul, ca orice lucru, după un timp trece, e dat uitării sau nu mai contează atât de mult și am vrut să stau un pic mai mult cu mine. Mie îmi place să stau să petrec timp cu mine, să-mi fac de mâncare, să fac curat, să ies la plimbare… După perioada aceasta m-am întors, am dat BAC-ul și am mers la facultate, la Inginerie mecanică. Eram student și trei luni am făcut practică într-o fabrică de la noi din oraș (…). În perioada aceea, am început și activitatea în construcții; am plecat apoi în Austria să învăț ce înseamnă șantier, organizare, mod de lucru…", a mărturisit Sorin.

În prezent, Sorin continuă să impresioneze publicul prin forța sa interioară, angajamentul său față de competiție și abilitățile sale remarcabile la “Insula de 1 milion”, reality show-ul difuzat sâmbătă și duminică, la 21:00, și lunea, de la 20:00, la Kanal D.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Gabriela Ungureanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel