Alina Ceușan a dezvăluit ce sex va avea cel de-al doilea copil. Ce reacție a avut soțul influenceriței: „Nu-mi vine să cred că...”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Alina Ceușan/Instagram
Descriere foto: Sursă foto: Alina Ceușan/Instagram

Alina Ceușan trăiește momente speciale, după ce a aflat că este însărcinată pentru a doua oară. Recent, vedeta a mărturisit care este sexul bebelușului.

Alina Ceușan se pregătește să devină mamă pentru a doua oară. Creatoarea de conținut și soțul ei, Raul Tișa, cu care s-a căsătorit în 2019, au deja un băiat pe nume Rock, născut în septembrie 2020, iar acum a mărturisit ce sex are cel de-al doilea copil al frumosului cuplu.

Alina Ceușan a aflat sexul celui de-al doilea copil

Alina Ceușan a dezvăluit recent sexul celui de-al doilea copil.  Vedeta a publicat pe Instagram un scurt videoclip în care ea, soțul ei, Raul Tișa, și fiul lor, Rock, bagă paharele într-un tort pentru a descoperi culoarea din interior. În cele din urmă, se vede că interiorul tortului este roz, ceea ce înseamnă că Alina Ceușan așteaptă o fetiță. Această dezvăluire a fost un moment special și emoționant pentru familia și fanii lor.

„Este fetiță și deja suntem îndrăgostiți de ea. Este cel mai frumos cadou de ziua mea, dar încă avem multe întrebări: Cum va fi viața cu Rock frate mai mare pentru ea? Cât de bine ne putem pregăti pentru asta? Cine va face cafeaua dimineața? Care sunt cele mai importante valori de transmis? Cum este viața cu un băiețel și o fetiță? Noi te așteptăm, fetița noastră”, se arată în mesajul transmis de Alina Ceușan pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALINA TISHA (@alinaceusan)

Te-ar putea interesa și: Alina Ceușan a aflat sexul bebelușului. Influencerița vrea să-și tatueze numele celui de-al doilea copil pe picior

Cum a reacționat Raul Tișa, soțul Alinei Ceușan

În cadrul aceluiași video postat de vedetă, se poate observa reacția soțului Alinei Ceușan. Raul Tișa era în culmea fericirii când a aflat că va fi tată de fată. Acum familia lor pare că s-a completat perfect.

„Iubire, este fetiță! Nu-mi vine să cred. Mamă, ce mi-am dorit să nu se spargă tortul în ceva albastru”, a răspuns Raul Tișa după ce a aflat că va avea o fată.

Te-ar putea interesa și: De ce ar fi divorțat, de fapt, Carmen Grebenișan și Alex Militaru. Alina Ceușan a dat din casă: „El suferă mai mult. Ea e foarte bine”

Cum a anunțat influencerița că este însărcinată pentru a doua oară

Alina Ceușan și-a anunțat sarcina într-o notă inedită. Influencerița a dezvăluit secretul printr-o scrisoare adresată fiului său, Rock, Alina a exprimat bucuria și emoția pe care le simte în legătură cu venirea pe lume a celui de-al doilea copil. Ea a subliniat importanța unei relații fraterne și a faptului că această experiență va aduce multe momente frumoase în viața lor de familie.

„Avantajul de a crește alături de un frate sau o sora este că devii tot mai bun la fractii… De asemenea se spune ca indiferent de vârstă, când ești alături de ei, te întorci parcă instant în copilîrie. 

Asta-i cel mai frumos dar pe care noi ți-l putem da… și, atât eu, cât și Raul, vorbim din experiență, pentru că fiecare dintre noi avem pe cine suna și la trei noaptea dacă este cazul. Viața noastră se va schimba, din nou, în luna august… și speram ca schimbarea să vină în forma celui mai bun prieten pentru tine, iubitul nostru copil.

 Here we go again. We’re elated to be able to finally share the news with you - our family is growing. Rock will soon become a big brother… so we’re sharing some little moments that made us feel all sorts of ways, these past months.

We are beyond happy, we feel blessed, our hearts are full.
And I’m almost always tired, sick, crying or again so cheers to that”, a scris Alina pe Instagram. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALINA TISHA (@alinaceusan)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Oriana Popescu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel